Lupacul în play-off?! „Un obiectiv foarte ușor de realizat! Este un moment de lansare în cariera mea!”

whatsapp image 2022 07 27 at 18.23.07 (1)
publicitate in ziar Casa Auto Timisoara

Jucător important al rosso-nerilor din Valea Domanului, Lucian Dobre a ales banca tehnică a echipei de Liga 3 Voința Lupac pentru a se lansa în cariera de antrenor principal!

A fost secund la CSM Reșița și Poli Timișoara și a pornit un proiect îndrăzneț în fotbalul juvenil, iar acum a acceptat provocarea președintelui Zlatco Zuza de a prelua echipa Lupacului, care a terminat pe podium anul trecut. Rezultat ce a accentuat și mai mult eșecul CSM-ului, care a ratat obiectivul în ciuda unor condiții și a unui buget net superioare. „De ce la Voința Lupac?! Pentru că mi s-a dat șansa să fiu antrenor principal. Am fost până acum doar antrenor secund și Voința Lupac mi-a întins această mână de ajutor. Îmi doresc foarte mult să antrenez. De când mă știu nu cunosc să fi făcut altceva decât fotbal. Pentru mine n-a fost deloc greu să accept această ofertă, nu am vorbit despre bani și altceva, pentru mine asta nu contează, important era să antrenez, iar după ce va trece această perioadă precompetițională vom vedea rezultatele din oficiale, abia atunci voi putea spune dacă am făcut un lucru bun sau mai puțin bun.”, a spus Dobre pentru expressdebanat.ro

Experiența de pe banca violeților de la Poli, unde Lucian Dobre a fost antrenor secund în Liga 2, va cântări mult, își pune speranțe acesta: „A fost o perioadă care m-a format, a fost ceva senzațional și voi pune în practică și aici. Eu consider că la orice echipă la care te duci trebuie să antrenezi la fel, să fii un adevărat profesionist. Pentru mine această oportunitate este un moment de lansare în cariera mea. Dacă noi vom reuși aici s-ar putea ca și cariera mea să fie lansată, daca nu, o să am probleme.”

„I-am mulțumit personal lui Boșco!”

Noul antrenor al Voinței Lupac a intrat în forță încă din primele zile de antrenament și pregătește echipa pentru primul meci oficial al sezonului, cel din Cupa României. Lucrurile erau bine puse la punct de către fostul antrenor, Boșco Vișatovici, astfel că Dobre n-a avut mari bătăi de cap. „Boșco a făcut un lucru extraordinar cu echipa și pentru asta i-am mulțumit personal, iar eu m-am pus pe treabă imediat, fără a mai provoca alte discuții inutile în oraș. Am început deja antrenamentele, a fost prima perioadă de reacomodare la efort, urmând ca de săptămâna viitoare să depunem un efort mai mare, cu câte două antrenamente pe zi. Până acum toți jucătorii au răspuns extraordinar, nu am avut nicio problemă în ceea privește lotul, sunt niște băieți extraordinari.  Mi s-a fixat un obiectiv, accederea în play-off.  Consider că dacă acest lot rămâne întreg obiectivul va fi foarte ușor de realizat. Desigur că vor mai veni alături de mine și alți oameni, pentru că avem nevoie de mai mulți jucători la antrenamente, iar echipa se va împarți pe compartimente. Am în jur de 23 de jucători. Acum a venit și un vârf din Spania, Urdea, care nu este încă legitimat. La ceea ce văd eu, se pare că lotul este destul de echilibrat. Aș mai avea nevoie de un fundaș central, dar până la urmă am ales varianta unui proiect pe mai mulți ani și atunci vom aduce și ceva tineri.”, a mai spus tehnicianul.

Lucian Dobre va fi secondat de George Chitucea și de Andrei Vaștag, acesta din urmă chiar din teren, urmând să evolueze pentru Voința în sezonul 2022-2023. La Lupac vin însă să dea o mână de ajutor și alți oameni de fotbal din Reșița, ne-au asigurat oficialii clubului, surprizele urmând să fie dezvăluite până la primul joc de campionat. Până atunci Voința Lupac va juca amicale cu Buziaș, Lugoj și Poli.