Greu şi cu Minaur!

HC Caraș-Severin se va deplasa sâmbătă la Baia Mare, acolo unde va disputa o zi mai târziu meciul din etapa a VII-a, în compania formației clasate pe locul zece, Minaur.

Echipă de mare tradiţie în handbalul masculin românesc, Minaur a câştigat doar două meciuri de la revenirea în Liga Naţională, cu CSM București și Știința Municipal Bacău. Din păcate pentru susținătorii echipei reşiţene, nici HC Caraş-Severin nu stă grozav. Echipa lui Aihan Omer se confruntă în continuare cu vechile probleme de efectiv, astfel că la Baia Mare face deplasarea un lot de doar 12 jucători, între care sunt şi doi puşti de 16 ani. În ciuda acestor probleme, antrenorul reșițean este încrezător, declarând pentru Express de Banat că echipa sa se poate întoarce cu puncte de la Baia Mare. „Sper ca această pauză de trei săptămâni să fie de bun augur și să ne întoarcem victorioși de la Baia Mare. Nu va fi o deplasare ușoară, în ciuda poziției în clasament a lor. Totuși, nu îi putem neglija, au jucători buni, care pot face diferența. Din păcate, noi ne confruntăm cu aceleași probleme de lot, avem accidentați. Sper ca Rohozneanu să poată juca, el fiind inclus în lotul pe care îl deplasez la Baia Mare. Noi suntem optimiști și sperăm să facem un joc bun și jucătorii să reziste 60 de minute, atât fizic, cât și psihic”, a spus Omer.

HC Caraș-Severin se află pe poziția a opta, cu șapte puncte. Meciul se va disputa duminică, de la ora 11, în sala Lascăr Pană din Baia Mare.