Aihan Omer și-a adus aminte de Reșița

După calificarea în premieră în play-off-ul Ligii Naționale au venit și alte vești bune pentru handbalul reșițean. Doi handbaliști de la HC Adrian Petrea revin la prima reprezentativă.

Aihan Omer, antrenorul Dunării Călărași și totodată selecționer al Naționalei României, și-a adus aminte de Reșița, oraș unde a condus cândva o echipă de cupe europene, și a convocat doi jucători de la HC Adrian Petrea pentru meciurile cu Israelul.
Coordonatorul de joc Mihai Rohozneanu și extrema stânga Florin Dospinescu revin la Națională, fiind pe lista selecționerului Aihan Omer pentru acțiunile primei reprezentative din luna aprilie.
Naţionala de handbal masculin a României va întâlni Israelul într-o dublă manșă, care contează pentru preliminariile Campionatului European din 2018. Tricolorii se vor pregăti până pe 4 aprilie la Călărași, după care vor pleca la Tel Aviv, pentru meciul tur, din 6 aprilie. Returul va avea loc pe 10 aprilie, la Călărași.

Aihan Omer îi datorează Reșiței prezența cu echipa sa de club în play-off-ul Ligii Naționale, după ce HC Adrian Petrea și-a respectat blazonul în meciul cu Minaur.