FOTO: Cinefilii au ,,devorat” Dacia! Au cel mai mare ecran de proiecție din țară!

explo 1000x200

De astăzi, a pornit oficial proiecția celor mai noi producții cinematografice la Reșița. Ecranul este unul gigant, iar sunetul, de invidiat. Totul a decurs perfect, mai cu seamă că stocul de bilete a fost epuizat imediat.

Firma care s-a asociat cu Primăria și Consiliul Local Reșița a dat dovadă de profesionalism astăzi, când a lăsat cu gura căscată cei 1.000 de spectatori pe care i-a avut ca oaspeți cu prilejul deschiderii cinematografului Dacia. Asta, pentru că lucrurile au decurs aproape perfect, iar așteptările reșițenilor nu au fost în zadar. Ecranul este cel mai mare din țară, dacă scoatem din calcul capitala, iar prin urmare imaginea proiectată a fost extrem de reală, prin ochelarii de vizionare a filmului 3D.

Spectatorii au trăit alături de personaje, iar reacția din partea publicului a fost extrem de bună. De la ora 17.00, filmul a rulat doar pe bază de invitație, iar de la ora 20.00 l-au putut viziona reșițenii care de zile bune și-au cumpărat un bilet. Sala a fost arhiplină, ceea ce înseamnă că Dacia a primit astăzi nici mai mult, nici mai puțin de 1.000 de spectatori.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157650011064029″]

,,Este un demers mai vechi al meu, am fost susținut de consilierii locali și le mulțumesc. Este un parteneriat care se derulează și în alte orașe-reședință de județ, eu am urmat modelul lor și cred că e un lucru foarte bun. Este unul din cele 4 proiecte pe care noi le vedem viabile. Cel care se derulează începând de astăzi pe parcursul unui an, cu posibilitate de prelungire. Mai avem un proiect de construire a două săli noi la Reșița. O altă locație este cea de pe Fântânilor, din zona Prescom, și o altă locație este în zona Triaj și sper ca măcar una dintre acestea să prindă contur. Nu este doar o necesitate pentru Reșița, ci și pentru Caraș-Severin, întrucât aceasta este singura locație din județ în care se difuzează filme 3D. Foarte mulți ne-au sunat din alte localități pentru că vor să urmărească filme la preț acceptabil, a declarat astăzi Mihai Stepanescu, primarul Reșiței, înainte de difuzarea filmului The Hobbit.

,,Cred că este un lucru foarte bun că Primăria a găsit resurse să reînceapă proiecția cinematografică la Reșița. Consider că orice oraș trebuie să aibă cinematograf așa cum trebuie să aibă străzi pavate. Un cinematograf aduce două lucruri importante în comunitate: o alternativă de recreere și o alternativă culturală, și, lucrul pe care îl consider cel mai important, oferă o alternativă pozitivă de a petrece timpul liber pentru tineri, o alternativă la alte variante negative. Aparatura este de ultimă generație, a spus directorul firmei care s-a asociat cu Primăria, Robert Ene.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157650015848690″]

Reprezentanții societății care aduce în oraș cele mai noi producții cinematografice îi asigură pe reșițeni că vor putea urmări aceleași filme care rulează în multiplexurile din țară. În plus, în municipiu vor ajunge filmele chiar și mai repede.

Prin urmare, dacă până acum cinefilii băteau drumurile până la Timișoara să vadă un film, acum pot rămâne acasă și să îl vizioneze pe un ecran dublu față de cele pe care le regăsesc la mall, la 100 de kilometri distanță.

CITEȘTE ȘI: PREMIERĂ: Cele mai noi producții cinematografice vor rula la Dacia!

A început numărătoarea inversă până la difuzarea celor mai noi producții cinematografice la Dacia!

OFICIAL. Cinematograful Dacia intră în reparații capitale!

STEPANESCU: „Fiecare cu șobolanii lui! La Dacia sunt condiții decente pentru spectatori!”

Comments

 1. eu says:

  bine ca va laudati cu cel mai mare ecran dar aveti tot scaunele alea de rahat pe care intepenesti daca stai o ora

 2. Gusca says:

  Felicitari !

 3. cosly says:

  se numeste CASIERIE,
  de acord cu EU, scaunele trebuie cat mai urgent schimbate,

 4. Alimpie says:

  Devorez chilotii de la poza 6/37

 5. napoleon says:

  i se vad 3D … 😉

 6. Mario says:

  Este totul ok,schimbati scaunele!!!!!!

 7. Alimpie says:

  Schimbati scaunele si chilotii. Dati-i unii mai inchisi la culoare.

 8. anonim says:

  Ne bucuram in 2015 pt deschiderea unui cinematograf cum se bucura somalezi cand vad mancare. Ceva mai trist nu exista! Sa i multumim totusi domnului primar pentru reusita!!! 🙂

 9. Adry says:

  Ne bucuram de un pas spre normalitate, speram sa mai faca unele renovari, cum au promis. 😉

 10. Gusa says:

  Dacia Break

 11. Ioan says:

  Ok. este bine ca s a dat drumul la cinematograf.
  La noi tot timpul o sa fie carcotasii.

 12. Petru says:

  Lucru foarte bine facut ,dar saunele sunt de pe timpul raposatului de cand sa construit dacia si obiceiul cu doi pe un loc tot acela este.