STEPANESCU: „Fiecare cu șobolanii lui! La Dacia sunt condiții decente pentru spectatori!”  

explo 1000x200

Autoritățile locale dețin toate actele necesare pentru rularea filmelor la cinematograful din oraș. Prin urmare, de astăzi, biletele s-au pus în vânzare. Pregătirile au intrat în linie dreaptă!

Deși unii reșițeni s-au declarat nemulțumiți de condițiile pe care le regăsesc, reprezentanții Primăriei Reșița spun că Dacia are toate autorizațiile necesare pentru rularea de filme, dar care atestă și faptul că locația corespunde din punct de vedere sanitar, astfel că spectatorii nu își pun sub nicio formă viața sau sănătatea în pericol. În plus, oficialii locali se declară mulțumiți de faptul că au reușit să treacă obiectivul în administrare locală, cinematograful din Reșița fiind singurul din țară care a ajuns sub tutela primăriei.

„Mă bucură un singur aspect. Dacia a fost singurul cinematograf din România preluat de administrație și el a fost modernizat. Nu în totalitate, atât am putut noi să facem. Nimeni nu s-a îmbolnăvit. Oamenii au stat la căldură (…) Tocmai din acest motiv am inițiat un studiu de fezabilitate vizând modernizarea acelui obiectiv, iar în plus am și documentele ultimului control din partea Direcției de Sănătate Publică, care spun că acolo n-a fost semnalat niciodată ceva nepotrivit. Fiecare cu șobolanii lui, a declarat primarul Mihai Stepanescu.

VEZI cum va arăta Dacia după ce începe procesul de modernizare!

Între timp, la cinema se lucrează pe brânci. Sala a trecut printr-un amplu proces de igienizare, dar și de cosmetizare. La intrare s-a amplasat deja standul de la care spectatorii pot cumpăra popcorn, suc sau alte produse pe care le pot consuma în liniște în timp ce vizionează un film.

Prețul unui bilet este de 10 lei pentru cele normale, care rulează în format 2D, și de 15 lei pentru cele în format 3D. Pentru ochelarii speciali de care spectatorii au nevoie pentru a viziona pelicula, trebuie să mai scoată din buzunar încă 5 lei, însă ochelarii îi rămân clientului. De astăzi, biletele sunt la dispoziția publicului.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157650395581925″]

SURSA FOTO: facebook.com