PREMIERĂ: Cele mai noi producții cinematografice vor rula la Dacia!

po 1000x100px (3)

Aleșii locali au luat o decizie extrem de importantă pentru tinerii din oraș care, în afară de a-și petrece timpul prin baruri, nu au foarte multe alternative pentru timpul liber.

După mai multe încercări și discuții, dar care nu s-au concretizat, executivul local s-a prezentat în fața consilierilor cu o propunere de asociere în participațiune cu firma SC Marcom Fantastic SRL. Aceasta din urmă se angajează să aducă la Reșița cele mai noi producții cinematografice, astfel că în acest fel cinefilii nu vor mai fi obligați să bată drumul până la Timișoara doar pentru a viziona o producție 2014. Oficialii locali spun că firma va aduce în oraș tot echipamentul necesar proiectării, iar spectatorii vor putea viziona chiar și filme 3D. Deocamdată, contractul este semnat pentru perioada de un an.

,,La Cinematograful Dacia, filmele vor rula săptămânal, de vineri până duminică. În cadrul acestei asocieri vor putea fi prezentate 10-12 premiere de film pe lună şi chiar avanpremiere, o dată la 2 luni, a spus Roxana Topală, purtătorul de cuvânt al Primăriei Reșița.

Prima proiecție va fi, cel mai probabil, înainte de sărbătorile de iarnă.

banner 1000 x 100 hd

Cinematograful Dacia beneficiază de încălzire proprie și are 527 de locuri. Municipalitatea îi va ține la curent pe reșițeni cu prețul biletelor, dar și cu alte detalii legate de acest proiect. Decizia de asociere a aleșilor a fost luată în cadrul celei mai recente ședințe extraordinare de Consiliu Local, care a avut loc în această săptămână.

Un alt proiect de hotărâre aprobat în plen se referă la scoaterea definitivă sau temporară a unor terenuri din fondul forestier al Reșiței pentru realizarea obiectivului de interes naţional LEA 400 kV Reşiţa (România) – Pancevo (Serbia).

 

03 britannia 1000 x 100 gif

Comments

  1. Razvan says:

    “Inainte de sarbatoriile de iarna ” …. suntem in 19 si nimica,abea astept sa se deschida…mai economisim bani..nu merem la Tm tot timpu…. ce bine ar fi cu toate ca e vrajeala cred….mai multe detalii… mai exacte…