Corupție sau calomnie?! Sute de milioane în fotbalul cărăşean. Daune morale!

publicitate in ziar Casa Auto Timisoara

Bomba detonată nu cu mult timp în urmă de arbitrul Ilie Ciocoi, care denunţa corupţia din fotbalul cărăşean, s-a lăsat cu drumuri pe la Poliţie, la Federaţia Română de Fotbal şi, mai nou, la Judecătoria Reşiţa.

Cavalerul fluierului care acuza delegări ale colegilor săi, pe vremea fostului şef al Comisiei Judeţene de Arbitri, Gheorghe Balaj, în schimbul unor sume de bani sau sticle de whisky, va trece de pe terenul de fotbal în sala de judecată. Asta, dacă nu cumva Balaj îi va accepta scuzele şi îşi vor da mâna înainte să fie arbitraţi în instanţă de magistraţii Judecătoriei Reşiţa. Fostul şef CJA a anunţat imediat după declaraţiile publice făcute de Ciocoi că îl va acţiona în instanţă, deoarece afirmaţiile arbitrului ar fi neadevărate şi i-ar fi pătat imaginea şi reputaţia.

Gheorghe Balaj nu a glumit şi îi cere acum celui care l-a acuzat că ar fi şpăgar 500 de milioane de lei vechi cu titlu de daune morale. „Nu intenţionam să se ajungă aici. Am fost supărat atunci şi am făcut unele afirmaţii. Vreau să le cer scuze, atât domnului Gheorghe Balaj, cât şi domnului Marius Popescu”, a declarat Ilie Ciocoi. Cum se va finaliza meciul Ciocoi – Balaj e greu de pronosticat acum. Interesant este însă dacă în joc vor intra şi organele de cercetare penală şi oficialii Federaţiei Române de Fotbal, care s-au întâlnit cu arbitrul cărăşean şi cărora, după cum spune acesta, le-a fost pusă la dispoziţie înregistrarea cu care ameninţa încă din momentul dezvăluirilor făcute pentru expressdebanat.ro.

CITEŞTE ŞI: Scandalul şpăgilor din fotbalul cărăşean se rezolvă la tribunal!

untitled design set 970x90 px

DENUNȚ: Corupție în fotbal! Şpagă în bani şi sticle de whisky!

Zornăit de cătuşe în fotbalul cărăşean din cauza delegărilor pe şpagă

banner td untitled design set 970x90 px

Comments

 1. Ion says:

  l-au speriat pe saracul copil, bineinteles ca se dau bani, sticle de wiskey, porci gaini. Ar fi surprinzator sa nu se intample chestia asta, nu?

 2. anonim says:

  ce sa ofensat asa domnul balaj vasile ?ce rau ia facut domnul arbitru?saracu de el ia stricat imaginea sau?toata lumea are numai cuvinte de lauda la adresa domnului arbitru ciocoi ilie .Si nu ma mira faptul ca in ziua de azi se da sau se ia spaga o fi ca nui adevarat domnule balaj hai sa fim seriosi si numai asteptati banii de la lume sa stiti ca toata lumea e alaturi de domnul ciocoi ilie !!

 3. anonim says:

  sau ca vin sarbatorile acuma nu are banii ca sa faca revelionu unde si la gasit pe domnul Ciocoi ma da ce destept e deci intr-un cuvant domnul CIOCOI ILIE un om cu coloana vertebrala nu ca dumneata balaj vasile

 4. LuxPhotoFuchs says:

  Propun vizionarea înregistrării unui meci de la televiziunea română disputată la Râmnicu Vâlcea în urmă cu doi-trei ani în care centralul, care arbitra meciul său de retragere, a făcut nişte chestii de care, unii din actualii fotbalişti de la Metalul Reşiţa, ex-vâlceni, şi-ar aduce cu plăcere aminte….

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/