Scandalul şpăgilor din fotbalul cărăşean se rezolvă la tribunal!

Arbitrul care susţine că un observator i-a cerut să vicieze un rezultat şi că fostul şef al Comisiei Judeţene de Arbitri făcea delegările pe şpagă va trebui să prezinte probe atât comisiilor AJF, cât şi instanţelor de judecată!

Deranj mare în fotbalul judeţean după dezvăluirile lui Ilie Ciocoi! Multă lume tremură şi speră ca totul să se oprească aici, alţii se laudă şi ei cu probe care să susţină acuzaţiile formulate de arbitrul Ciocoi şi care ar provoca un adevărat cutremur. Marius Popescu, fostul preşedinte din Valea Domanului pe vremea când Reşiţa se afla pe harta primei ligi, observatorul acuzat că ar fi cerut arbitrului Ciocoi să influenţeze rezultatul meciului dintre Voinţa Vrani şi AS Ramna, a reacţionat vehement. „Este exclus aşa ceva. Îl voi da în judecată pe acest arbitru”, a spus Popescu. La fel va face şi Gheorghe Vasile Balaj, fostul şef al CJA, despre care Ciocoi afirmase că lua bani şi sticle de whisky.

1000x100 casa brutarului

Preşedintele AJF Caraş-Severin, Viorel Lolea, dă asigurări că totul se va rezolva cu maximă transparenţă. „Noi am început analizarea acestui caz. Ca o primă măsură, vom reţine de la delegări atât arbitrul respectiv, cât şi observatorul incriminat, până la finalizarea anchetei interne. Vă asigurăm de o transparenţă totală şi de sancţionarea drastică a celor vinovaţi. E păcat de munca întregului colectiv de la AJF! Voi recomanda să se meargă până la excludere pentru astfel de lucruri! Nu vom tolera niciodată asemenea tentative de a ne duce în derizoriu. În domnul Ciocoi eu am avut mare încredere ca arbitru, ştiu că a fost nedreptăţit în trecut, până să venim noi la AJF, şi în opinia noastră era un arbitru de mare viitor”, a declarat Lolea.

Comments

 1. adi says:

  E interesant de analizat discursul acestui Viorel Lolea, care vorbeste despre arbitru doar la timpul trecut: , . Acum nu mai are incredere? Arbitrul nu e in continuare de mare viitor?

  Oare acest discurs prevede rezultatul anchetei?

 2. LuxPhotoFuchs says:

  Transparenţă, transparenţă, dar să ştim şi noi! Mare tam-tam cu lovirea cu capul al arbitrului Cosmin Corocan de Silviu Izvernar. Probe video, dare în judecată, amânarea hotărârii comisiei de disciplină, etc. A curs multă apă pe Bârzava şi răspunsurile au fost EXPRESS ÎNGROPATE SUB TĂCERE. Bravos Bolek!

 3. scarbit!! says:

  Mare dreptate ai ,domnule Fuchs!In AJF sunt foarte putini oameni(conducatori ,observatori,arbitri)NECORUPTIBILI.Ca sa nu mai spunem de nivelul lor cu adevarat INTELECTUAL.Ei sunt cam ce reprezinta acum politia locala-oameni cu cea mai slaba pregatire intelectuala!Ca pregatireau,devreme ce stiu sa faca(SPAGA)

 4. fane says:

  Incepand de la lolea care e pus politic si pana la ceilalti toti sunt retardati.uitati-va la un baghiu,antonel,ion roman,angheloiu toti unu si unu,sa nu mai zic de dan miholcea care e pus la ajf ptr ca i-a adus voturile lu lolea din zona bocsa

 5. sigur says:

  Dle fuchs,dumneata ai incredere in acest lolea,cica ambele parti am retinut de la delegari pana sr rezolva cazul,si popescu a fost observator duminica la buchin daca nu ma insel.pai popescu ii omul lu lolea si va asigur eu ca ciocoi o sa iasa vinovat,si nu cel mai mare blatist din istoria c.s.m ului

 6. eu says:

  Acest domn Ciocoi are 30 de ani si de cand e arbitru ia doar nota 2 la teorie. Orice se intampla in vestiar merge si da cu ciocul la presedinte, la seful de la delegari, poate,poate ciupeste si el un joc. Este vazut, sau a fost vazut arbitru de viitor doar de domnul Miholcea care a fost ”pupat in fund” la greu de acest Ciocoi. Ii dati atentie doar pt rating, ziaristi de doi bani. Inainte sa faceti virala o informatie, verificati probele.

 7. ion pricopi says:

  Paca
  t de ce se intimpla in ajf caras

 8. Marius says:

  Imediat dupa aceasta etapa a jucat Ramna cu Sosdea, scor final 3-1, arbitru a fost Corocan junior, iar echipa din Sosdea a primit 3 cartonase rosii. Oare s-a incercat din partea AJF-ului o impacare morala fata de cei de la Ramna?
  O alta problema este faptul ca cei care merg la antrenamente nu primesc meciuri, fiindca nu au loc de pilosii care nu vin la antrenamente, dar primesc chiar si doua meciuri in aceeasi etapa.

 9. LuxPhotoFuchs says:

  În completarea comentariului lui Marius. După meciul cu cântec Vrani – Ramna, unul din asistenţii acelui meci, Voina Petrică, un anticiocoi, a fost “delegat” la Ramna, echipă “furată” la Vrani. Că şi-a făcut “datoria” se vede din rezultat, 3-1 şi din desfăşurarea jocului. Aş fi curios să văd ce a scris în foaie de observare un alt “elefant” Milică Păunescu zis şi “dinţi de fier” după ce şi-a pierdut dantura după un meci de la Poiana Mărului.

 10. Berzovia says:

  Berzovia in ultimile 2 deplasari de la ramna a avut cuplul Corocan junior si Medar observator si in ambele meciuri arbitri au viciat rezultatul clar.De unde atata coincidenta :aceasi cavaleri in ambele 2 meciuri de la ramna.