Boiangiu a plecat de la FC Caransebeş. Alexa e de vină?!

Managerul gugulanilor a ales să se despartă de FC Caransebeş imediat după meciul cu Fortuna Poiana Câmpina, de sâmbătă, încheiat cu scorul de 0-0.

Motivele supărării fostului de acum manager nu sunt foarte clare, dar o anumită stare de nemulţumire a acestuia a fost evidentă încă din timpul jocului. Edilul-şef al Caransebeşului a urmărit meciul de la una dintre lojele Stadionului Municipal Teiuş împreună cu şeful AJF Caraş-Severin, Viorel Lolea, şi cu Dan Alexa, antrenorul lui Poli. Între Alexa şi Boiangiu, dar şi alţi membri ai staff-ului FC Caransebeş s-au schimbat cuvinte dure la întâlnirea de la Timişoara, când se spune că scaunul antrenorului a fost în pericol. Totul a plecat atunci de la tehnicianul lui Poli, care a ţinut neapărat să scoată în evidenţă importanţa rolului său în promovarea gugulanilor în liga secundă. Alexa a cam exagerat şi de la ironii şi înţepături s-a ajuns la cuvinte urâte, mai ales după ce FC Caransebeş a egalat pe final de joc. Boiangiu nu a uitat episodul de pe „Dan Păltinişanu” şi nu i-a picat deloc bine ospitalitatea cu care Alexa a fost primit în lojă de primarul Caransebeşului. Cel puţin aşa s-a văzut, chiar dacă Sorin Boiangiu nu vrea să dezvolte subiectul. „Nu comentez acest aspect”, a spus fostul manager.

Boiangiu şi-a motivat totuşi decizia: „În momentul de faţă, gândirea mea despre cum se conduce o echipă de Liga a II-a nu mai coincide cu cea a finanţatorilor. Nu am de reproşat nimic nimănui, le mulţumesc tututor. Cât timp am fost acolo, FC Caransebeş nu a făcut jocurile de culise ale nimănui, şi-a apărat şansele doar pe teren şi îi doresc mult succes, pentru că e o echipă cel puţin de primele şase”, a declarat Sorin Boiangiu pentru expressdebanat.ro. Primarul Marcel Vela a preferat să vorbească despre ceea ce a făcut managerul pentru FC Caransebeş decât de demisia acestuia. „Îmi pare rău că demisionează, dar în sport, ca şi în viaţă, intervin unele schimbări pe care trebuie să le acceptăm cu toţii. Îi mulţumesc lui Sorin Boiangiu pentru tot ceea ce a făcut la echipă, are merite atât în promovarea în Liga a II-a, cât şi în formarea noului lot de jucători”, a declarat Vela. Deocamdată nu s-a pus problema aducerii unui alt manager şi, cel mai probabil, preşedintele Cosmin Popovici va prelua o parte din atribuţiile pe care le-a avut Boiangiu.

Comments

 1. Fane says:

  Si ca avem 6 puncte, tot Alexa e de vina!Articol de rahat….Si-o fi dat omul demisia din varii motive si voi căutati cai verzi pe pereti!!

 2. Marian says:

  Ar fi si culmea ca Dan sa nu fie primit bine pe stadionul nostru…Chiar nu cred ca Boiangiu poate sa se fi supărat pe asta!! Eu cred ca altele sunt motivele!!

 3. LuxPhotoFuchs says:

  Totul se trage de la BLATUL EVIDENT de la Timişoara. După George Galamaz, Sorin Boiangiu, urmează tot un Sorin, dar mai mic şi mai plin!

 4. Petre says:

  Maestre Fuchs, ar cam fi timpul sa-i lăsați pe altii mai tineri ca doar tâmpenii vorbiti…. Sa spui ca Poli-Caransebes a fost blat ori denota Imbecilism ori rea intentie…. Cu scuzele de rigoare pentru vârsta d-voastră!

 5. silviu says:

  Maistru Fuchs eu stiu ca ati aparut in sport (fotbal) ca fotograf (pozar) .ati adunat mult venin in dumneavoastra .multe frustrari .daca tot aveti o virsta respectabila aratati si inpartasiti lucruri pozitive .incercati sa apropiati oamenii ,va urmaresc de ceva timp ,peste tot unde scrieti nu faceti altceva decit sa jigniti suptil sa ironizati si asta nu va ajuta cu nimic (se spune ca ce dai aia primesti ) de aceia dumneavoastra ramineti un MAISTRU .

 6. LuxPhotoFuchs says:

  Mulţumesc Petre şi Silviu pentru apreciere şi deprecere. Scriu fiindcă am acest drept să spun ce cred aşa cum voi aveţi dreptul să criticaţi sau să lăudaţi. Mi-ar face plăcere să şi motivaţi “deprecierile”. În caz contrar le consider nule şi neavenite. Să auzim numai de…Vela!

 7. Petre says:

  Deprecierile??Ati vazut meciul de la Timisoara?

 8. Petre says:

  Sunt convins ca nu….. Dar preferați sa scrieti cu răutate ca asta va face mai interesant.. Timisoara ocazii multe, Caransebesul si a dat viata, bucuria dupa golul de 1-1 a cărășenilor, bucuria de 2-1 a timisorenilor plus tensiunile intre băncile de rezerve!! Dar d-voastră onorabile nu aveți de unde sa știți toate astea pentru ca singura legătura care ati avut-o cu meciul, sunt pozele apărute aici de care erați foarte supărat ca in ele apar doar jucătorii polisti cu mingea la picior!! Cam asa îmi motiveze deprecierile maestre!!

 9. FC Caransebes says:

  Boiangiu Sorin un boschetar interlop din Timisoara! Foarte bine Alexa, trebuia sa-l scuipi între ochi. Nu te lasa intimidat de golani. Le vine rândul ca toti sa se ducă la puscarie!! Ma mir ca a ajuns antrenor cand nici nu stie sa citească sau sa vorbească…nu avem nevoie de asemenea specimenii la noi in oraș