EXCLUSIV. Directorul care nu s-a mulțumit cu comisionul tradițional de zece la sută și a muls tot a scăpat de pușcărie!

Ion Florin Rădulescu, directorul demisionar al Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Caraș-Severin, a fost condamnat de Tribunalul Caraș-Severin pentru mai multe infracțiuni!

În primul rând, inculpatul Rădulescu a fost găsit vinovat pentru comiterea infracțiunii de conflict de interese, în formă continuată, pentru care a primit o pedeapsă de doi ani închisoare. Fostul director DSVSA a fost găsit vinovat și pentru săvârşirea infracţiunii de efectuare de operaţiuni financiare, ca acte de comerţ, incompatibile cu funcţia, atribuţia sau însărcinarea pe care o îndeplineşte o persoană. A primit alți doi ani de închisoare. În final, Rădulescu a primit doi ani și opt luni închisoare, numai că executarea a fost suspendată de instanță pe un termen de încercare de trei ani.

CITEȘTE ȘI:
EXCLUSIV. Directorul Rădulescu a muls tot, miliarde! Prea lacom, pentru doar 10 la sută!

Primele urmări ale anchetei DNA: Rădulescu și-a înaintat demisia!

UPDATE. DNA a descins la DSVSA Caraş-Severin! Procurorii sunt în biroul directorului Rădulescu!

Totodată, instanța i-a interzis inculpatului dreptul de a ocupa o funcţie publică pe o durată de cinci ani, după executarea sau considerarea ca executată a pedepsei principale. Rădulescu a mai fost obligat ca, pe durata termenului de supraveghere, să presteze o muncă neremunerată în folosul comunităţii în cadrul Primăriei Municipiului Caransebeş sau AJOFM Caraş-Severin, pe o perioadă de 90 de zile. Sentința nu e definitivă și poate fi atacată cu apel.

CITEȘTE ȘI:

Prostie maximă sau siguranța că e de neatins?! Vezi aici cât l-a dus mintea pe fostul director al Direcției Sanitar Veterinare!

Directorul DSVSA s-a îmbogățit prin afaceri cu instituția pe care a condus-o. Judecătorii îi decid soarta!

Oamenii amărâți au îngropat mii de animale! Directorul Rădulescu a avizat rapoarte false pentru miliarde!