Primele urmări ale anchetei DNA: Rădulescu și-a înaintat demisia!

Amplele percheziții care au avut loc la începutul acestei săptămâni l-au împins, cel mai probabil, pe Florin Rădulescu să își înainteze demisia șefilor de la nivel central.

Deși momentan procurorii Direcției Naționale Anticorupție nu au făcut publică direcția în care se canalizează ancheta lor, directorul instituției a cerut astăzi încetarea raporturilor de muncă. „Domnia sa a înaintat cererea la București, dar deocamdată nu am primit un răspuns în ce privește asigurarea interimatului, a spus Dorin Imrea, adjunctul lui Rădulescu. În solicitarea transmisă, demisia a fost cerută începând cu data de 1 decembrie 2014, din motive personale.

Reamintim că zilele trecute procurorii DNA au făcut percheziții la sediul Direcției Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Caraş-Severin, de unde au ridicat mai multe documente. Neoficial, acțiuni similare au avut loc acasă la director, dar și la farmacia pe care acesta o deține în municipiul Caransebeș.

„Ancheta este în derulare. Deocamdată nu putem oferi mai multe informații, a spus procurul-șef al DNA Timișoara, Adrian Schiffbeck.

CITEȘTE ȘI: UPDATE. DNA a descins la DSVSA Caraş-Severin! Procurorii sunt în biroul directorului Rădulescu!

Comments

  1. Oamenii amărâți au îngropat mii de animale! Directorul Rădulescu a avizat rapoarte false pentru miliarde! says:

    […] Primele urmări ale anchetei DNA: Rădulescu și-a înaintat demisia! […]

  2. EXCLUSIV. Directorul care nu s-a mulțumit cu comisionul tradițional de zece la sută și a muls tot a scăpat de pușcărie! says:

    […] ȘI: EXCLUSIV. Directorul Rădulescu a muls tot, miliarde! Prea lacom, pentru doar 10 la sută! Primele urmări ale anchetei DNA: Rădulescu și-a înaintat demisia! UPDATE. DNA a descins la DSVSA Caraş-Severin! Procurorii sunt în biroul directorului Rădulescu! […]