STEPANESCU: „Sunt 1.050 de locuri de muncă disponibile la Reșița!”

explo 1000x200

Administrația locală a inițiat o nouă dezbatere pe tema mediului de afaceri și a problemelor pe care angajatorii le întâmpină. Cea mai mare problemă este lipsa locurilor de muncă.

Primarul Mihai Stepanescu a inițiat încă o întâlnire cu mediul de afaceri din Reșița. Asta, întrucât cea mai recentă care a avut loc s-a axat pe problemele instituțiilor de învățământ și nu a ofertei existente la nivel de oraș. În cadrul dezbaterii din această săptpmână, cei care au dat curs invitației lansate de administrația locală și-au exprimat nemulțumirea pe tema faptului că forța de muncă este inexistentă.

„Noi avem nevoie de 400 de locuri de muncă, dar în oraș nu se găsesc nici măcar 70”, a spus un angajator din oraș, prezent la întâlnire.

Ideea crizei a fost întărită și de primarul Stepanescu.  „Sunt 1.050 de locuri de muncă disponibile, libere, acum. Îmi spunea un patron, pe care îl stimez foarte mult, că pe lângă muncă mai e nevoie și de chef de muncă”, a spuns edilul-șef, care a reînnoit invitația adresată mediului de afaceri, de a se folosi de zona industrială.  „Vă rog să treceți și să vizitați zona cei care doriți să beneficiați de facilități și să nu mai fiți chiriași”, a explicat edilul-șef.

Comments

 1. Gigel says:

  Şi unde sunt acele 1500 de locuri de muncă? Se dau numai pe sub mână? Că la AJOFM săptămâna asta sunt doar 6 (SASE) locuri pe TOT JUDEŢUL. Care din cei doi minte mai neruşinat?

 2. adrian says:

  un nenorocit primarul asta.rusine mare

 3. WarPig says:

  Pentru 500 de lei salariu/luna trebuie sa muncesti 12 ore/zi, 7 zile/saptamana. Asemena joburi se gasesc in Resita.

 4. teddy says:

  Daca sunt atat de multe locuri de munca de ce domnul primar nu-si da demisia din postul sau de bugetar si sa se angajeze la privat ?!Sa-i fie rusine . Locuri de munca platite cu 600 de lei pe luna, cat da el intr-o seara la restaurant . De ce nu a facut aceste declaratii inainte de alegerile prezidentiale ? Halal primar .

 5. fred says:

  600 de lei ? daca invatai mai mult nu munceai pentru 600.am prieteni care muncesc pe 1000-1500.as putea da cateva exemple dar nu are rost,scopul vostru nu este sa munciti ,scopul vostru e sa criticati primarul.toata ziua trec pe langa blocuri si vad sticle de bere aruncate pe geam,vad pungile de gunoi lasate la coltul blocurilor,vad prin parcuri crengile copacilor rupti,tot primarul este de vina ? sa ne analizam prima data pe noi si dupa aceea sa ne uitam la primar oricare ar fi acela.

 6. Ppa says:

  Poate ne va spune d Primar al Resitei de ce si-a angajat atatea neamuri si prieteni la Primarie si-n institutiile arondate daca sunt atat de multe locuri de munca neocupate in municipiu. Sa intelegem ca gasca domniei sale nu este preocupata de munca?

 7. paranoia says:

  la Chebutiu sunt acele locuri de munca? sa mearga el sa munceasca acolo

 8. un cititor says:

  Domn primar la cate locuri de munca sunt in resita nu ar trebui sa va primiti salariul nicicare de la Primarie

 9. Citizen says:

  Nu este primarul de vina in toate pentru ca voi l ati ales! Problema sunteti voi, oamenii. Nu va convine? Iesiti fratilor in strada, bine ca aveti bani sa va platiti internetul, tigarile si cafelele! Inca odata, nu ti convine? Bea o bere si chill, sau ia viata in maini si fa ceva!

 10. Tatae says:

  Citizen 29 November 2014 la 10:47 AM—->>Ce ar fi sa ne sugi pula la toti???

  fred 28 November 2014 la 5:42 PM——–>>> Tu cu cine morti mati crezi ca vorbesti bai bulangiu Bugetar

 11. Tatae says:

  La Multi Ani Romania

 12. xxx alegatorul- neinitiatul says:

  DOMN FRED; AI STUDII CA ALDE CHEBUTIU??????Nu as recomanda sa va luati viata in maini , puteti trai periculos….cand o sa fiu MARE, soferul il numesc la…unde vrea muschii mei, chiar si la Urban, sa il oftic pe actualu…si voi declara 10 milioane de locuri de munca ramase la Resita neocupate , sa auda si ai de la ora exacta,cat de capabil sunt.ASA ajung sa sug ceva si eu pe la bucale!E un pamflet…e un sf. nu are legatura cu Resita reala!SAC, sac!!!!!!