UPDATE. DNA a descins la DSVSA Caraş-Severin! Procurorii sunt în biroul directorului Rădulescu!

explo 1000x200

Procurorii şi ofiţerii de la Direcţia Naţională Anticorupţie efectuează percheziţii în acest moment la sediul Direcţiei Sanitar Veterinare şi Pentru Siguranţa Alimentelor Caraş-Severin!

Din primele informaţii, ancheta vizează mai multe contracte derulate de instituţie, finanaţate din diverse surse. Surse apropiate anchetei susţin că ar putea fi vizată şi activitatea de inspecţie şi control. Inspectorii DNA sunt în aceste momente în biroul directorului Florin Rădulescu şi verifică documente. Deocamdată, vizată e instituţia, şi nu o persoană anume.

UPDATE 1 – Procurorii DNA au părăsit în urmă cu câteva minute sediul DSVSA. Au urcat în portbagajul mașinii o cutie foarte mare în care se aflau documente ridicate din instituție. Nu au fost reținute persoane, iar directorul adjunct a oferit primele explicații oficiale despre ancheta DNA. Acesta a declarat că atât conducerea instituției, cât și ceilalți angajați s-au pus la dispoziția anchetatorilor pentru a ajuta la bunul mers al anchetei. Dorin Imbrea a mai spus că procurorii nu au formulat vreo acuzație și că deocamdată nu se cunoaște exact ce anume caută aceștia.

EDB_3717

EDB_3646Surse apropiate anchetei susțin că acțiunea ar fi demarat în urmă cu două zile în municipiul Caransebeș, când procurorii DNA l-ar fi căutat pe Rădulescu atât acasă, cât și la sediul unei farmacii care ar aparține familiei sale.

banner 970 x 250

Comments

  1. iuli says:

    MASINA CU NUMARU CS 93 DNA ESTE A UNEI PERSOANE CARE LUCRA LA DSVSA

  2. […] UPDATE. DNA a descins la DSVSA Caraş-Severin! Procurorii sunt în biroul directorului Rădulescu! […]