VIDEO. Descinderi la Oraviţa şi Caransebeş. Urmărit internaţional, ridicat de pe Strada Cazărmii!

explo 1000x200

DIICOT şi Poliţia de Frontieră Timişoara au “închis” o afacere ilegală foarte profitabilă în care erau implicaţi un urmărit international şi fratele lui, un fost poliţist de frontieră din Oraviţa.

 

Din primele informaţii, mai multe persoane erau implicate în fabricarea clandestină de ţigarete, care erau ulterior plasate pe piaţa neagră. Liderul grupării ar fi Viorel Ţolea, un timişorean care se asundea de oamenii legii din ţară şi străinătate într-un apartament din Caransebeş, de pe Strada Cazărmii. Anchetatorii ar fi găsit aici unul dintre utilajele de confecţionat ţigarete, dar şi materie primă pentru această operaţiune.

Pressalert.ro informează că implicat este şi fratele lui Ţolea, un fost poliţist de frontiră care avea cartierul general la Oraviţa. Şase suspecţi vor fi duşi pentru audieri la sediul DIICOT Timişoara.

perchezitii-tigari-cs-3

perchezitii-caras-tigari-4UPDATE, ora 8.40 Şase mandate de aducere!

Poliţia de Frontieră confirmă oficial efectuarea a nouă percheziţii domiciliare pe raza judeţelor Timiş şi Caraş-Severin pentru destructurarea unei reţele de contrabandă cu ţigări. “În această dimineaţă, în jurul orei 06.00, poliţişti de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial ale Poliţiei de Frontieră Timiş sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Timis au declanşat o acţiune specifică pentru destructurarea unui grup infracţional organizat, specializat în săvârşirea infracţiunilor de contrabandă.În prezent sunt în desfăşurare nouă percheziţii domiciliare la mai multe locaţii de pe raza judeţelor Timiş şi Ca raş-Severin la care participă poliţişti de frontieră, fiind puse în aplicare mai multe mandate de aducere la audieri”, a precizat Mihaela Leş, agent-şef adjunct la ITPF Timişoara.

Revenim cu amănunte! Rămâi pe expressdebanat.ro!

foto: opiniatimisoarei.ro

banner 970 x 250