Stepanescu stă cu biciul pe constructori: „Lucrurile merg mai bine ca la ISPA!”

explo 1000x200

Întreg orașul este un șantier datorită proiectului POS Mediu, în cadrul căruia se reabilitează rețelele de apă și canalizare din oraș. În urma lucrărilor însă, rămân străzi care arată ca după bombardament.

Tocmai din acest motiv, în fiecare miercuri, la sediul administrației publice locale au loc întâlniri săptămânale cu reprezentanții Aquacaraș, dar și cu cei ai firmelor care fac reparații în urma spargerilor făcute. În urma avertismentelor emise, s-au acordat și 2 amenzi, dar oficialii Primăriei spun că lucrurile merg mult mai bine acum în sensul comunicării, dar și al refacerii tronsoanelor afectate de lucrările de apă-canal.

„În fiecare miercuri e deja tradiție să ne vedem aici, cei cu răspundere din cadrul Primăriei, Hidroconstrucția și Electrosistemul, cei care au adjudecat la licitație aceste lucrări și, bineînțeles, operatorul județean prin reprezentanți, Aquacaraș. Se discută, se analizează situația fiecărei străzi în parte (…) Lucrurile merg mai bine ca în vechiul proiect ISPA, când soluțiile veneau cu o oarecare întârziere”, a spus primarul Mihai Stepanescu în urma întâlnirii care a avut loc astăzi la sediul administrației publice locale.

Autoritățile spun că până pe data de 15 decembrie lucrările de refacere a tronsoanelor de drum vor fi gata, dacă vremea o va permite. În acest sens, mâine, dar și pe 4 și 15 decembrie vor avea loc recepții.

În urma întâlnirii cu reprezentanții firmelor, la Primărie a avut loc și o convocare a Comandamentului Local pentru Situații de Urgență.

Comments

  1. Alex says:

    Speram ca asa e. Daca fac acum niste poze din lunca sa vedeti cum arata strazile o sa ziceti ca am ramas cu un secol in urma.