ȘOCANT: Țigări, alcool și cadavre băgate în țară prin frontierele românești!

DIICOT Timisoara la vama Nadlac
stiri si publicitate cu Casino Herculane by sungarden

Cazul bărbatului care și-a omorât soția în Portugalia, după care a transportat-o 3.700 de kilometri până la Caransebeș fără ca cineva să îl tragă la răspundere, a șocat toată România.

Gestul lui Ion Șoma, care a manifestat încredere pe tot parcursul traseului, dar și declarațiile pe care acesta le-a dat au lăsat cu gura căscată atât magistrații, cât și apropiații îndoliați ai femeii. Alarmant este că fapta i-a lăsat mască și pe polițiștii de la frontiera Nădlac, care habar n-aveau că Ion Șoma transporta un cadavru pe bancheta din spate a mașinii. E drept, trupul neînsuflețit al femeii avea o pernă sub cap și era acoperit cu pătura, decesul acesteia fiind mascat foarte bine de autorul faptei.

Reporterii Express de Banat au contactat încă de vineri oficialii de la punctul de trecere a frontierei Arad, în subordinea căreia se află și Vama Nădlac, însă aceștia s-au declarat uimiți la telefon că așa ceva s-ar fi putut întâmpla, spunând că nu i-a informat nimeni în acest sens. Oamenii legii puși să supravegheze frontierele României ar fi trebuit însă să fie primii care să sesizeze organele de anchetă, lucru care nu s-a întâmplat. Asta, în timp ce autorul crimei a declarat foarte clar în instanță că vama prin care a intrat a fost Nădlac. Lipsa de reacție a vameșilor și a polițiștilor de frontieră l-au lăsat pe bărbat să creeze panică la blocul în care locuia.

În plus, frontieriştii stau liniştiţi chiar şi la această oră, fără să ia în calcul declanşarea unei potenţiale anchete, prin autosesizare, după ce toată presa românească a mediatizat gravul eveniment generat de beţie, agresivitate şi tupeu.

promovare banner maxagro Stiri cu Muzeul din Timisoara

Inclusiv miercuri, după ce fapta a fost de multe zile consumată, asupra oficialilor de la Frontieră plana aceeași incertitudine.

Întâmplarea petrecută săptămâna trecută nu face altceva decât să ridice şi alte semne de întrebare cu privire la activitatea derulată în vămile țării. Astfel că, de la tutun sârbesc, alcool sau cadavre, în România poate intra orice. Mai greu de plecat dincolo …

Stiri si Publicitate, joburi in Timisoara si Resita STPT job 1000x200 Stiri si Publicitate in Timisoara si Resita 1000x100 edb
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/