Angajații Velocity, amenințați că vor fi dați afară!

promovare online Timisoara Casa Auto

După ce condițiile de muncă din culisele firmei lui Chebuțiu au umplut paharul, zeci de angajați au decis să-și facă drepturile respectate. Oamenii ieșiţi în stradă pentru a semnala abuzurile care se practică la VeloCity susțin că sunt amenințați că vor rămâne pe drumuri.

Muncitorii de la fabrica de biciclete a lui Chebuțiu stau acasă de mai bine de trei săptămâni. Chiar dacă au făcut nenumărate demersuri la autoritățile locale și la Inspectoratul Teritorial de Muncă, situația a intrat în stand-by. Conducerea instituției a pus lacătul pe ușă și a refuzat să poarte vreo discuție cu oamenii nemulțumiți.

Astfel, din revoltați, angajații s-au transformat repede în renegați. Conducerea VeloCity i-a trimis pe nemulțumiți acasă. Oamenii au fost informați de această decizie de listele afișate pe poarta închisă, care anunța că nimeni nu va fi primit la lucru până în data de 14 martie. Totuși, la doar câteva zile de la această decizie, instituția și-a rezervat dreptul de a obliga o parte din angajați să se prezinte la muncă.

CITEȘTE ȘI: RESTURILE DE LA AQUARIS, PE MASA „SCLAVILOR” DE LA VELOCITY!

La trei zile de la data de 14, în care activitatea ar fi trebui să fie reluată, poarta este la fel de închisă în fața celor care au îndrăznit să-și strige nemulțumirea. Conducerea instituției a amânat data la care se va decide în legătură cu soarta revoltaților pentru 21 martie.

Au prelungit până în data de 21 martie. Cei care au fost chemați la muncă acum aproape două săptămâni sunt acolo, dar în aceleași condiții, nu s-a schimbat nimic”, a explicat reprezentantul angajaților VeloCity.

promovare banner maxagro

Mai mult decât atât, oamenii susțin că instituția lui Chebuțiu calcă pe capete nevinovații care nu vor decât să muncească în condiții umane. Astfel, în momentul de față niciun angajat nu mai mișcă în front, de frică să nu fie dat afară. „Se face sindicat, dar oamenii sunt amenințați că vor fi dați afară. De aceea nu avem niciun plan de bătaie, pentru că angajaților le e frică să nu rămână fără loc de muncă”, a mai explicat liderul sindicatului angajaților.

CITEȘTE ȘI: ANGAJAȚII VELOCITY, PORNIȚI SĂ-ȘI FACĂ DREPTATE!

Oamenii nu mai au de ales decât să aștepte data de 21 martie pentru a vedea dacă mai au sau nu un loc de muncă. Dincolo de asta, mulți dintre ei au decis să-și caute de lucru în altă parte, dar, spun ei, nici demisiile nu le sunt acceptate. „Foarte mulți oameni au decis chiar să își dea demisia, dar nu vor să le accepte demisiile. Nu vrea nimeni din conducere să stea de vorbă cu noi. Vom vedea ce vom face după data de 21, până atunci nu avem ce face, pentru că angajaților le e frică”, a mai menționat reprezentantul oamenilor.

CITEȘTE ȘI: PROTEST ÎN CENTRU: ,,DE LA HOȚUL DE CHEBUȚIU A ÎNCEPUT TOTUL!” (FOTO/VIDEO)

publicitate tmc 640

Comments

  1. Planificator says:

    Sa ne mai lase liderul asta de sindicat in pace ca el nea scos in fata in prefectura
    la poarta peste tot si acu ca nu este sindicat si apostol nul vrea da declaratii. el vorbeste ca sia dat demisia si pe noi nea lasat pe drumuri si avem copii. el a plecat ca are bani de afara si noi ce facem acum ca nici cat am avut nu mai iau stau ca prostu acasa