Râsete, joacă și bucurii. Doar două ore!

Reșițenii au demonstrat încă o dată că atenția lor se îndreaptă din timp în timp către micuții al căror noroc în viață a început cu stângul. Un număr de 30 de copii orfani s-au bucurat astăzi de dragostea și atenția reprezentanților Kinder Clubului.

În incinta Casei de Cultură din oraș, la ora 11:00, astăzi, au ajuns 30 de copilași din Centrele de Plasament „Speranța” și „Apartamentul” din Reșița. Micuții s-au integrat rapid în atmosfera plină veselie, jucării și jocuri și cu sufletul deschis au trăit la maximum orele de distracție puse la dispoziție.

Ramona Retezan, inițiatorul acțiunii și patronul clubului pentru copii, a cochetat de mult cu ideea unei astfel de întâlniri, însă procedurile propriu-zise au luat ceva timp. „Nu aș fi reușit fără ajutorul Direcției de Asistență Socială și al Consiliului Județean. De multă vreme îmi doream să le ofer acestor copii câteva clipe de fericire, însă nu am reușit să vorbesc cu cine trebuie ca să organizez evenimentul. Mă bucur foarte mult că micuții sunt astăzi aici, eu iubesc toți copiii și mi-ar face plăcere să facem o tradiție din acțiunea de astăzi”, a precizat pentru Express de Banat directorul Kinder Club.

Astfel, copiii de la 2 și până la 12 ani au avut parte de două ore de emoții și fericire, s-au jucat împreună cu clovnul și Hello Kitty sosiți la petrecere, au mâncat pizza și tort. Acțiunea a fost un adevărat succes în special pentru micuții care au uitat neșansa lor și și-au dedicat timpul distracției.
[slickr-flickr search=”sets” set=”72157642434790484″]

banner 1000 x 100 hd