FOTO: Fă pasul cel mare cu stil!

po 1000x100px (3)

Events2 Go găzduiește în acest weekend un târg de nuntă special, unde comercianți din Timișoara și din Reșița s-au adunat să ofere cele mai bune și în trend sfaturi pentru o nuntă la modă.

Design by Her a lansat invitația în acest sfârșit de săptămână către toate cuplurile pregătite să facă pasul cel mare. În noul local din oraș aflat lângă liceul Bastilia, îndrăgostiții pot încă răsfoi ultimele apariții în materie de torturi, invitații sau aranjamente florale.
[slickr-flickr search=”sets” set=”72157642399980943″]
Organizatorii acțiunii explică ce anume caută viitori miri la aceste târguri și care sunt ultimele tendințe în materie de nunți. „Aproximativ 80 la sută dintre cei prezenți în prima zi au fost interesați de rochii de mireasă. La aranjamente la ora actuală se caută foarte mult husele din lycra și dantelă, aceasta este noua modă. Ca și culori, se merge foarte mult pe negru și pe alb. Am observat că în general viitori miri sunt informați despre ultimele trenduri, însă mulți dintre ei sunt nehotărâți sau se răzgândesc foarte ușor, dar noi suntem aici să le oferim toate variantele”, a precizat reprezentantul Design By Her.

banner 1000 x 100 hd

În prima zi de expoziție în jur de o sută de persoane au venit să pescuiască idei de nuntă. Târgul se încheie în această seară la ora 20:00, iar viitoarele mirese au ocazia să-și găsească astăzi rochia de vis, pentru că ultima zi din târg este rezervată vestimentației.

03 britannia 1000 x 100 gif