Funicularul, promovat la extrem!

1000x100 (1) untitled design set 970x90 px

Una dintre emblemele orașului este din nou în atenția reșițenilor, dar în special a celor care știu să se joace cu imposibilul. Flaviu Cernescu a jonglat deasupra orașului.

După ce ruinele de la Anina și-au demonstrat utilitatea printre amatorii sporturilor extreme, a venit rândul Reșiței să apară ca locație pe harta celor mai incredibile acțiuni. Flaviu Cernescu, iubitorul sporturilor extreme, cel care își dedică timpul liber jongleriilor la mare înălțime, plimbării cu monociclul pe cele mai incredibile „trasee” și slackline-ului, a vrut să vadă cum se vede Reșița de pe funicular.

CITEȘTE ȘI:   VIDEO PROMOVARE RUINELE ANINEI ÎNVIE SUB ADRENALINA SPORTURILOR EXTREME!

SPORTURILE EXTREME, PENTRU UN ȚEL COMUN: PROMOVAREA ORAȘULUI ANINA!

 

Am hotărât într-o sâmbătă să facem o vizită pe funicular, așa că împreună cu un prieten și cu tot echipamentul necesar am urcat pe dealul cu stema. Din păcate, vântul bătea destul de puternic și nu am reușit să fac toate schemele pe care le doream, dar am putut să mă bucur puțin de experiență”, a precizat bocșeanul.

timisoara capitala 2023 gif card de energie dacus 1000x100

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157642448120363″]

Obișnuit cu astfel de experiențe, Flaviu Cernescu trăiește la extrem. În același weekend când funicularul din oraș a fost încercat de roțile monociclului său, Flaviu și-a continuat plimbarea la înălțime pe apeductul de la Secu, o altă construcție ce nu atrage decât atenția sportivilor extremi. „După plimbarea pe funicular, ne-am dus la Secu pe apeduct și din fericire acolo nu a bătut vântul, așa că am reușit să fac câteva scheme și chiar să pun la bază un filmuleț”, a mai adăugat Falviu.

YouTube video

Foto: So Ran

untitled design set 970x90 px

Comments

  1. Razvan says:

    Salut Flaviu , admir ce faci tu deobicei , nu doar cu furnicularul. Insa as intreba , asa ironic , ai cerut voie “magnatului” sa faci asta ?

  2. Flaviu says:

    Razvan, cine iti da voie in RO sa faci ceva?
    Cand vor cere voie toti cei care isi fac de cap in tara asta in fel si chip atunci am sa imi cer si eu!

    Revenind la funicular si apeduct – ambele au fost umblate de sute de oameni in decursul timpului. Oare toti aveau aprobare?