Sporturile extreme, pentru un țel comun: promovarea orașului Anina!

casinoherculane by sungarden

Administrația locală a orașului Anina face tot ce îi stă în putință ca să schimbe imaginea negativă asupra zonei. Așadar, ca parte din procesul amplu de promovare, primarul Gheorghe Românu a sprijinit inițiativa tinerilor pasionați de sporturile extreme în acțiunile lor de realizare a filmulețelor.

Flaviu Cernescu și Teofil Zevedeanu au pus la cale niște videoclipuri prin care se arată că la Anina se pot face multe lucruri. În încercarea de a însufleți zona, cei doi au realizat două filmulețe în oraș, prin care se dorește trezirea interesului tuturor pentru localitate. Alături de aceștia s-a aflat și primarul Gheorghe Românu, încântat de ideea celor doi. „I-am încurajat și i-am susținut cum am putut. Le-am plătit o parte din costuri, adică le-am asigurat cazarea și masa, și ei și-au realizat filmele”, a precizat primarul Aninei.

CITEȘTE ȘIVIDEO PROMOVARE RUINELE ANINEI ÎNVIE SUB ADRENALINA SPORTURILOR EXTREME!

publicitate ziar expresb 1000x100 pizzeria Dimitrios 1000x100

Indiferent unde se va ajunge în urma acestei campanii, scopul principal al acțiunilor întreprinse de administrația locală au un singur țel: ca imaginea negativă pe care acum localitatea o are să înceapă să dispară. „Nu știu ce efecte o să aibă, dar noi trebuie să încurajăm sportul și cultura. Cred că până acum zona noastră nu a fost promovată deloc. Am fost promovați dar negativ, în sensul că ba aici s-a surpat un puț, ba aici s-a închis mina, ba au murit niște oameni, ba eu știu ce. Deci am fost promovați negativ și trebuie să ieșim din situația asta, în sensul că trebuie să se audă de bine de Anina, trebuie să promovăm frumusețile Aninei”, a încheiat primarul Gheorghe Românu. Din partea celor doi aventurieri, Flaviu Cernescu și Teofil Zevedeanu, urmează să mai apară încă un film din seria sporturilor extreme pe ruinele Aninei.

untitled design set 970x90 px 1000x100 edb
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/