Luminița Jivan, nedezlipită de Silviu Hurduzeu! Iova, al doilea consilier al președintelui!

Șeful administrației publice județene, Silviu Hurduzeu, și-a ales deja doi consilieri care să-l ajute în gestionarea problemelor județului, dar intenționează să mai aducă în echipa sa și alţi specialiști care să-l consilieze!

Fostul vicepreședinte al Consiliului Județean, Ilie Iova, a pierdut alegerile pentru Primăria Caransebeș, dar și-a recâștigat locul în plenul CJ. Pentru scurt timp însă, deoarece Iova a preferat să devină consilier personal al președintelui Hurduzeu și, ca atare, a renunțat la fotoliul de consilier județean. “Experiența dobândită, faptul că știe toate problemele Consiliului Județean și cunoaște toate proiectele în derulare” sunt doar câteva din motivele pentru care Hurduzeu l-a ales pe Iova. Problemele penale pe care acesta din urmă le are, fiind inculpat în dosarul devalizării stațiunii Băile Herculane, nu-l pun deloc pe gânduri pe președintele CJ: “Să așteptăm o decizie a instanței. E o funcție contractuală, de consilier. Am nevoie de experiența lui!”

Celălalt consilier al președintelui este Luminița Jivan, cea care i-a fost mai mereu alături. Luminița a lucrat cu mine la prefectură, apoi în Ministerul Dezvoltării. Tocmai pe experiența ei în minister mă voi baza, pe ce a făcut acolo, pe ajutorul pe care l-a acordat primarilor din Caraș-Severin pentru redactarea unor proiecte, pentru accesarea fondurilor guvernamentale”, a explicat Hurduzeu.