Candidatul PNL pentru Primăria Oravița, pe buletinul de vot sub sigla PSD!

ursu hurduzeu grindeanu ciolacu

Silviu Hurduzeu îi mai dă o lovitură grea lui Romeo Dunca! I l-a furat de sub nas pe Dumitru Ursu și lasă PNL fără soluție pentru Primăria Oravița, cu doar 2 săptămâni înainte de startul campaniei electorale!

„I-am urat «bine ai revenit acasă» lui Dumitru Ursu, primarul oraşului Oraviţa, care a ales să candideze pentru un nou mandat pe listele Partidului Social Democrat! Sub aceeaşi siglă cu care a câştigat şi în 2020! Când un primar atât de apreciat în comunitatea lui alege să vină alături de tine, înseamnă că ai o echipă puternică şi un program foarte bun.

L-am asigurat pe Dumitru Ursu de sprijinul necesar proiectelor de dezvoltare pentru Oravița. Spre exemplu, Semmeringul Bănăţean va continua să funcţioneze şi gara oraşului va fi modernizată, după ce le-am cerut celor de la CFR să o cedeze în acest scop primăriei.

Sunt convins că Silviu Hurduzeu şi Dumitru Ursu vor lucra foarte bine împreună, fiind oameni cu experienţă, înţelepciune şi care ştiu cu ce se mănâncă administraţia.

Sunt optimist că, pe 9 iunie, PSD va reuşi victorii pe linie în Banat şi va transmite astfel un semnal la nivel naţional! Avem cea mai bună echipă, cel mai bun program!”, a comentat Sorin Grindeanu, prim-vicepreședintele PSD, după ce Dumitru Ursu a ales să redevină social-democrat.

Primarul Oraviței și-a motivat gestul de a-i lăsa pe liberali cu buza umflată după ce le jurase credință și dragoste fără limite. Ursu a lăsat să se înțeleagă că l-a ales pe Silviu Hurduzeu în detrimentul lui Romeo Dunca: „Cred în Oraviţa. Cred în Caraş-Severin. Cred în Sorin Grindeanu. Cred în Silviu Hurduzeu.  Dragi orăviţeni, Cu deosebit respect şi cu multă speranţă, vă anunţ că voi candida pentru un nou mandat de primar al oraşului Oraviţa din partea formaţiunii care m-a susţinut şi în 2020: Partidul Social Democrat. 
Acest pas important pentru mine are trei raţiuni majore:
1. PSD va sprijini proiectele importante pe care le avem în derulare şi în plan pentru oraşul nostru. Sorin Grindeanu şi Silviu Hurduzeu sunt deopotrivă oameni de echipă şi oameni de cuvânt. În ultimii ani, ne-a lipsit sprijinul politic absolut esenţial pentru a face anumiţi paşi înainte.
2. Echipa PSD de la Caraş – Severin este matură şi serioasă, iar proiectul lui Silviu Hurduzeu este bine ancorat în nevoile judeţului şi ale Oraviţei. Se simte puternic vântul schimbării după patru ani de băltire la nivelul Consiliului Judeţean.
3. La fel cum au făcut, în ultimele luni, mulţi alţii din PNL, mă despart de Romeo Dunca, pe care îl consider un om nepotrivit pentru a conduce judeţul şi pentru a avea un cuvânt atât de important de spus în cadrul formaţiunii politice liberale. Este un om care nu poate construi şi care nu înţelege ce înseamnă cu adevărat o echipă. A promis marea cu sarea în 2020 şi a livrat doar praful de pe tobă – cam ca ploaia sahariană abătută peste România.
Eu sper că, după alegerile locale din acest an, după victoria lui Silviu Hurduzeu la şefia Consiliului Judeţean, vom putea avea stabilitate politică şi la nivelul Caraşului.
Continuăm împreună pentru binele Oraviţei şi al Caraşului.”

PNL îl anunțase în mod oficial pe Dumitru Ursu candidat pentru Primăria Oravița. Acesta se va afla pe buletinul de vot, dar în postura de candidat PSD!

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/