Primarul Oraviței a ales echipa Hurduzeu! Dunca e nepotrivit pentru a conduce judeţul!

ursu dumitru primar oravita

Dumitru Ursu candidează pentru un nou mandat de primar al Oraviței sub sigla PSD și îl susține pe Silviu Hurduzeu pentru șefia Consiliului Județean Caraș-Severin!

 „Îl asigur că voi sprijini toate proiectele importante pentru orăviţeni. Îmi doresc o echipă extrem de puternică la Oraviţa din care să facă parte cât mai mulţi oameni. Ştiu că există mulţi oameni pricepuţi şi dedicaţi acolo care cred în proiectul meu şi pe care-i asigur de toată preţuirea mea. Până la urmă, este o revenire acasă a lui Costel Dumitru Ursu dacă ne gândim că el câştigat în urmă cu patru ani candidând tot pe lista PSD.”, a anunțat liderul PSD Caraș-Severin.

Silviu Hurduzeu spune că a înţeles două lucruri în politică. În primul rând, dacă vrei să mişti lucrurile cu adevărat în direcţia bună, trebuie să fii om de echipă. În al doilea rând, dacă vrei să fii cu adevărat lider, e bine să ştii să asculţi şi să nu îţi placă doar să te auzi vorbind.

„Ca întotdeauna, îi mulţumesc prietenului meu Sorin Grindeanu, prim-vicepreşedinte PSD la nivel naţional pentru sprijinul pe care îl acordă organizaţiei noastre. Este un factor de echilibru şi de încredere de care toate organizaţiile social-democrate din Vestul ţării au atât de mare nevoie. Obiectivul meu fundamental este ca, după 9 iunie şi mai ales după preluarea funcţiei de preşedinte al Consiliului Judeţean în toamnă, să încerc să construiesc un consens politic pentru proiectele importante pentru Caraş-Severin. Cred în potenţialul uriaş al acestui judeţ şi, ca mine, sunt foarte mulţi oameni harnici, mândri şi cinstiţi din întreg Banatul Montan.”, a mai comentat Silviu Hurduzeu, după această nouă lovitură dată contracandidatului său, Romeo Dunca.

„Mă despart de Romeo Dunca, pe care îl consider un om nepotrivit pentru a conduce judeţul şi pentru a avea un cuvânt atât de important de spus în cadrul formaţiunii politice liberale. Este un om care nu poate construi şi care nu înţelege ce înseamnă cu adevărat o echipă. A promis marea cu sarea în 2020 şi a livrat doar praful de pe tobă – cam ca ploaia sahariană abătută peste România. Eu sper că, după alegerile locale din acest an, după victoria lui Silviu Hurduzeu la şefia Consiliului Judeţean, vom putea avea stabilitate politică şi la nivelul Caraşului. Continuăm împreună pentru binele Oraviţei şi al Caraşului.”, și-a motivat gestul politic Dumitru Ursu.

CITEȘTE ȘI:

Candidatul PNL pentru Primăria Oravița, pe buletinul de vot sub sigla PSD!

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/