Au trecut toate obstacolele și au urcat pe podium. Aur și argint pentru CSU Reșița!

Desfășurată cu două ore înaintea Supercupei României la fotbal, finala masculină de 3.000 metri obstacole din cadrul Campionatului Național de Atletism pentru seniori și tineret a fost de bun augur pentru doi atleți de la CS Universitatea Reșița.

Principalul obstacol de pe Cluj Arena a fost vremea nefavorabilă, dar asta nu i-a împiedicat pe doi dintre atleții care reprezintă și CSU Reșița în competițiile naționale să se remarce sâmbătă seara pe stadionul unde Astra Giurgiu avea să câștige un nou trofeu.
Cătălin Atănăsoaei (SCM Bacău-CSU Reșița) și Ionuț Betej (CSU Reșița-CSA Steaua) au fost primii doi clasați în proba de 3.000 metri obstacole. 8:55.62 este timpul campionului național, în timp ce Daniel Ionuț Betej a trecut linia de sosire cu timpul de 8:59.15. Vicecampionul probei de 3.000 m obstacole este ocupantul locului 6 în Top Sport Caraș-Severin 2015. Tot în această probă a concurat și un atlet de la Clubul Sportiv Școlar Caransebeș, Andrei Darius Mirea, clasat pe locul 12, în condițiile în care a fost cel mai mic dintre sportivii care au luat startul. În această după-amiază, Cătălin Atănăsoaei și Daniel Ionuț Betej iau startul în proba de 5.000 metri.
La Naționalele de la Cluj-Napoca s-a mai remarcat o atletă care concurează pentru CSU Reșița, dar și pentru SCM Deva, Claudia Florea, medaliată cu argint la tineret în proba de 1.500 metri, cu timpul de 4:25.93.

Foto: Cristi Barbu