(FOTO-VIDEO) Sunt campioane! Atletele din Reșița au cea mai tare ștafetă!

Participarea la Campionatul Național de Atletism pentru Juniori III, desfășurat la Cluj-Napoca, a adus reprezentantelor Reșiței două prezențe pe podium. La întrecerea din această săptămână, ștafeta de 4×100 m fete a Clubului Sportiv Universitatea Reșița a câștigat titlul național.

Au intrat în posesia medaliilor de aur, cu timpul total de 50.88 secunde, Alexandra Miu-Panduru, Andreea Larisa Ferenț, Dania Maria Belcea și Alexandra Andreea Boca. Primele două sportive au dublă legitimare, CSS Reșița-CSU Reșița, iar celelalte două sunt legitimate la Liceul Teoretic Traian Vuia-CSU Reșița. În competițiile de vară, atletele concurează pentru CSU Reșița. Sportivele sunt antrenate de Irinel Dumitru și Octavian Bârsanu.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157668242308074″]
Tot la Campionatul Național de Juniori III, Andreea Larisa Ferenț a devenit și vicecampioană națională, în proba de 100 m plat, cu timpul de 12.66 secunde.

YouTube video

În acest weekend, tot la Cluj-Napoca au loc întrecerile Campionatului Național de Atletism pentru seniori și tineret, printre participanți aflându-se și câțiva reprezentanți ai cluburilor sportive din Caraș-Severin.
Astăzi, în proba feminină de 1500 metri concurează Claudia Florea (SCM Deva-CSU Reșița). Proba de 3000 m obstacole îi va avea printre competitori pe Ionuț Betej (CSU Reșița), Cătălin Atănăsoaiei (SCM Bacău-CSU Reșița) și pe Andrei Darius Mirea (Clubul Sportiv Școlar Caransebeș).
Duminică, Nicoleta Cimpoieru, de la CSS Caransebeș, va concura în proba de 800 m, în timp ce Ionuț Betej și Cătălin Atănăsoaiei se vor alinia la startul probei de 5000 metri.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/