Știri din Timișoara, actualitate-Timiș informații în imagini

În Timiș și Caraș-Severin risc crescut de viituri

Ploile abundente anunțate pentru următoarele ore aduc cu ele riscul de inundații. Hidrologii au emis cod galben pe râuri din 9 județe, inclusiv Caraș-Severin și Timiș.

publicitate online in ziar Express de Banat

Institutul Național de Hidrologie și Gospodărire a Apelor a emis o avertizare cod galben, valabilă de astăzi, de la ora 15.00, până joi, la ora 14.00, pe râuri din nouă județe.

Sunt vizate râuri din bazinele hidrografice: Vişeu, Iza, Tur, Someşul Mare, Crişul Alb, Mureş, Bega, Timiş, Bârzava, Caraş, Nera, Cerna și Jiu, în județele: Maramureș, Satu Mare, Bistrița Năsăud, Hunedoara, Arad, Timiș, Caraș-Severin, Gorj și Mehedinți.

În aceste zone, ca urmare a precipitaţiilor prognozate şi propagării, sunt posibile depășiri ale cotelor de atenție.

Actorul John Malkovich pe scena Teatrului Național din Timișoara

John Malkovich la Timisoara

Actorul John Malkovich

Un actor american de mare calibru va urca pe scena TN Timișoara. El va fi protagonistul a trei spectacole cu piesa „Comedie Infernală”. La teatrul timișorean se va juca cu casa închisă deoarece interesul pentru Malkovich s-a dovedit a fi enorm.

Manifestarea face parte din mai amplu7l program dedicat Timișoara 2023 – Capitala Culturală Europeană.

În curând, un material mai amplu despre prezența lui malkovich la Timișoara…

Linde Gaz are birouri și la Iulius Town Timișoara

Primarul din Timișoara la inaugurarea birourilor Linde Gaz

Primarul din Timișoara la inaugurarea birourilor Linde Gaz

În prezența Primarului din Timișoara, Dominic Fritz, la Iulius Town au fost inaugurate noile birouri ale Linde Gaz România.

Redactorul nostru Alina Dragomir a fost la fața locului.

Un material mai amplu de la fața locului, care include și o descriere a ascensiunii companiei Linde, găsiți și în materialul despre inaugurarea noilor birouri din Timișoara

Aproape opt pe un loc la Facultatea de Psihologie a UV Timișoara

UV Timisoara inscrieri studenti

UV Timisoara inscrieri studenti

Concurența pentru locurile bugetate de la Sociologie-Psihologie din cadrul UV Timișoara atinge cote la care nu ne-am fi gândit. Astfel, pentru vele 66 locuri cu finanțare de la buget s-au înscris 500 de candidați.

Ce-i face pe tineri să aleagă această profesie? Dorința de a ajuta semenii cu probleme, promovarea profesiei în media ar putea fi motivații… Mai multe informații în articolul despre cea mai dorită facultate din Timișoara

În Timiș, vijelia a lăsat fără curent patru localități

Vijelia de noaptea trecută a doborât copaci și un stâlp în Timiș. Localitățile la care a fost întreruptă furnizarea de energie electrică sunt: Moravița, Dejan, Gaiu Mic si Stamora Germană.

Pompierii de la ISU Timiș au intervenit pentru a degaja 29 de copaci în Lățunaș, Moravița, Dejan și Gaiu Mic. Stâlpul a fost pus la pământ în Moravița.


Senzațional

Vlad Oros, olimpic de aur din Timișoara, 10 la Bac, pleacă în SUA

Vlad Oros, olimpic de aur din Timișoara, 10 la Bac, pleacă în SUA. Află mai multe