Birouri noi în Iulius Town Timișoara: Linde Global Services România

Primarul din Timișoara la inaugurarea birourilor Linde Gaz
dacus 05 iulie 2024 Publicitate Stiri in Express de Banat Timisoara si Resita

De azi, în spațiile cu birouri din Iulius Town Timișoara pot fi găsite și cele ale Linde Global Services România, parte a grupului Linde Plc, lider mondial în furnizarea de gaze industriale și soluții de inginerie.

Linde Plc este unul dintre cei mai importanți lideri din industria gazelor și a soluțiilor de inginerie. În România, Linde Global Services a început să își scrie povestea de succes în anul 2014 ca un centru independent de servicii conexe al Linde Plc, iar sub aceasta marcă deservește o varietate de funcții, atât intercompanie, cât și în raport direct cu clienții săi.

Cei peste 200 de angajați în poziții cheie oferă cu mult profesionalism servicii în aria de customer service, de la procesarea comenzilor și întocmirea facturilor, la gestionarea și mentenanța bazei de clienți și urmărirea încasărilor. În ultimii doi ani, compania a înregistrat o creștere exponențială ca urmare a diversificarii și extinderii portofoliului de servicii, situație care a condus la dublarea numărului de angajați.

Numărul de angajați din România a crescut constant

Linde Global Services și-a consolidat poziția în România prin creșterea constantă a numărului de angajați, ceea ce a permis organizației să răspundă cerințelor și nevoilor clienților, precum și a volumului de business în continuă expansiune.

„Ne-am bucurat să înregistrăm o creștere uriașă în ultimii doi ani, aducând noi servicii în zona de customer service și dublând numărul angajaților la peste 200 de oameni astăzi, toți vorbitori de limba germană la nivel profesionist. Suntem o comunitate de oameni implicați și proactivi, dornici să transformăm orice provocare într-o oportunitate de învățare și dezvoltare. Ne mândrim cu o cultură organizațională bazată pe comunicare, colaborare și lucru în echipă.” spune Oana Mucică, managing director Linde Global Services România.

Ne găsiți și în Iulius Town Timișoara

Relocarea activității într-o zonă nouă de birouri în cadrul Iulius Town reprezintă o confirmare a angajamentului pe termen lung al Linde Global Services față de angajații săi și față de societate.

”Mă bucur că Linde Global Services a ales Timișoara pentru extinderea serviciilor. Este un puternic semnal de încredere în Timișoara și sunt încrezător că veți găsi aici cea mai bună ofertă din România pentru o dezvoltare sustenabilă. Strategia noastră este să facem din Timișoara magnet pentru companii de top, cum e și Linde Global Services. Dar și să atragem profesioniști care găsesc la Timișoara locuri de muncă atractive și o calitate a vieții ridicată. Vedem în cel mai recent Barometru privind calitatea vieții în Timișoara că față de anul trecut înregistrăm o creștere a nivelului de mulțumire privind serviciul pe care îl au, de la 77% anul trecut, la 90% anul acesta. Se dovedește faptul că diversitatea Timișoarei nu e doar motiv de mândrie, ci și motor pentru prosperitate”, a precizat primarul Dominic Fritz.

Linde Timișoara

Inaugurare birouri Linde Gaz Timișoara în Iulius Town

Noile birouri moderne ale LGS RO sunt o declarație a identității de brand a companiei, a viziunii și culturii organizaționale exemplare și promovează o atmosferă de lucru productivă și sănătoasă. Spațiul de lucru este configurat astfel încât să faciliteze comunicarea și interacțiunea între diferitele echipe și departamente.

„Oferim un loc de muncă sigur și stabil, cu multe oportunități de creștere. Managerii noștri își asumă cu mândrie rolul de mentori pentru echipele pe care le coordonează, motivează și inspiră colegii să aibă un impact pozitiv și constant asupra satisfacției clienților noștri, îi îndruma sa construiască cu încredere o identitate corporatista și o carieră de succes.

publicitate Timisoara banner maxagro
inaugurare la Timișoara birouri Linde Gaz România

Inaugurare birouri Linde Gaz Timișoara în Iulius Town

În contextul pandemic și post-pandemic, ne-am reinventat și am identificat noi modalități de a asigura echilibrul dintre muncă și viața personală pentru angajații noștri. Am conceput acest spațiu nou de birouri cu accent pe colaborare, inovație și confort, pentru a crea o atmosferă de lucru pozitivă și stimulantă. Programul nostru de la birou este unul hibrid, susținem astfel și dorința colegilor noștri de a avea mai multă flexibilitate.” declară Oana Mucică, managing director Linde Global Services Romania.

Perspective atractive de viitor

Linde Global Services Romania (LGS RO) are planuri solide și orientate către viitor, concentrându-se în perioada următoare pe stabilizarea proceselor transferate în România, formarea profesională și dezvoltarea continuă a angajaților.

sigla Linde Gaz la birourile din Timișoara

În procesul de recrutare a noilor colegi, Linde Global Services Romania (LGS RO) a identificat și angajat în ultimul an și jumătate peste 170 de colegi, vorbitori de limba germană, înzestrați cu abilități și aptitudini specifice rolurilor deschise în cadrul companiei.

„Căutăm în continuare oameni talentați care să devină ambasadori și membrii de încredere ai companiei, oferim compensații financiare și non-financiare atractive care cuprind: al 13-lea salariu, bonusuri anuale de performanță și multe alte beneficii.

Pentru noi oamenii reprezintă cea mai importantă resursă. Suntem bucuroși că angajații noștri sunt motivați și că au dorința de a face o diferență. Acesta este și motivul pentru care apreciem contribuția fiecăruia la succesul întregii comunități Linde Global Services Romania (LGS RO), îi încurajăm și le oferim încredere și susținere pentru a-si exprima ideile și a lua inițiativa” a mai adăugat Oana Mucică, managing director Linde Global Services Romania.

STPT job 1000x200 1000x100 edb
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/