Vernisj de instalații imersive și prefestival, by CODRU

codru
po 1000x100px (3)

Tabăra de creație din pădure, organizată de CODRU, a ajuns la final. Instalațiile imersive vor fi reunite într-un vernisaj în aer liber.  

Zece artiști, studenți, masteranzi și absolvenți ai Facultății de Arte și Design din Timișoara, alături de elevi și profesori din cadrul Liceului de Arte Plastice, inspirați de frumusețea naturii și de nevoia de a proteja mediul înconjurător, au participat la CODRU Land Art – tabăra de creație și au realizat instalațiile, folosind materiale strânse în urma ecologizării Pădurii Bistra.

„Fiecare operă exprimă tema explorării naturii în contextul actual și reflectă originalitatea și creativitatea artiștilor implicați în acest proiect remarcabil. Vă așteptăm cu nerăbdare VINERI, 21 iulie, de la ora 19:00 la vernisajul expoziției, unde veți avea ocazia să admirați operele unice și să fiți inspirați de creativitatea și angajamentul artiștilor participanți”, au transmis reprezentanții CODRU.

Creațiile vor fi expuse și în festival, ce are loc între 25 și 27 august, la Pădurea Bistra. Până atunci, timișorenii și nu numai au parte de un prefestival la Liziera Park, în 22 iulie. Accesul este gratuit.

1000x200 dacus 02

 

 

Banner night theater LightsON TM 2023 1000x100px