Tânără de 18 ani, mutilată pe viaţă cu un levier! Fostul iubit merge în puşcărie!

O elevă de liceu din Mehadia a văzut moartea cu ochii după ce a hotărât să pună punct unei relaţii de dragoste de vreo patru ani. Chiar în ziua în care trebuia să susţină proba la limba română a Bacalaureatului, tânăra a fost pur şi simplu desfigurată cu o bară metalică!

Grozăvia de care a fost în stare Claudiu Aurel Puciosu, fostul iubit al fetei, s-a petrecut la începutul lunii iulie a anului trecut. Acesta nu a putut accepta că Mădălia i-a cerut să pună punct relaţiei de prietenie dintre ei şi, sub pretextul că vrea să stea de vorbă cu ea şi să-i arate ce surpriză i-a pregătit, a scos din rucsac un levier de fier cu care venise pregătit de acasă şi a început să lovească nebuneşte. În cap şi pe tot corpul! Şi-a lăsat victima inconştientă şi a fugit. La un moment dat, s-a temut de ce e mai rău şi a sunat la 112. Mădălina a rămas cu sechele pe viaţă din cauza loviturilor la cap, iar Claudiu Aurel Puciosu în sala de judecată, acuzat de tentativă de omor.

Tribunalul Caraş-Severin l-a găsit vinovat şi condamnat la şapte ani închisoare. Curtea de Apel Timişoara însă a admis apelul declarat de inculpat şi a desfiinţat parţial sentinţa primei instanţe, în sensul că a dispus o pedeapsă mai mică: şase ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor. Procesul a continuat în latură civilă. Tribunalul Caraş-Severin a admis în parte acţiunea civilă formulată de Mădălina şi în consecinţă l-a obligat pe Puciosu „la plata sumei de 100.000 lei – cu titlu de daune morale şi 8.027 lei – cu titlu de daune materiale”, după cum se precizează în sentinţă. Instanţa a respins restul daunelor materiale solicitate de fată, ca nedovedite. În schimb, l-a obligat pe inculpat să plătească 4.284 lei cu titlu de daune material Spitalului Judeţean de Urgenţă Drobeta Turnu-Severin, unde Mădălina a fost îngrijită de urgenţă.

tm4ua media express de banat (100x1000px)

CITEŞTE ŞI: Fiara pune atacul pe seama unei ,,depresii”!

Bătută un levier de fier! 70 de zile în spital!

BESTIA CARE A DESFIGURAT O TÂNĂRĂ CU UN LEVIER DE FIER SE BUCURĂ ÎNCĂ DE LIBERTATE!

banner 970 x 250