Sute de mii de lei pentru alte investiții la Spitalul Județean!

explo 1000x200

Aleșii județeni s-au întâlnit astăzi în ședință ordinară, pentru a dezbate mai multe proiecte de hotărâre importante pentru soarta județului. Caraș-Severin a avut parte de rectificări pozitive și în luna decembrie.

Liderul de la Palatul Administrativ le-a explicat astăzi aleșilor județeni că în luna decembrie întâlnirile în plen vor fi mai dese, datorită rectificărilor bugetare care trebuie aprobate în ședințe. Astăzi, veștile sunt bune pentru Spitalul Județean de Urgență, care mai primește fonduri pentru investiții, dar și pentru profesori.

„Cele mai importante puncte de pe ordinea de zi au fost rectificarea bugetului Consiliului Județean, respectiv a Spitalului Județean Reșița. Am rectificat cu 250.000 de lei bugetul Consiliului Județean pentru salariile profesorilor și cu 250.000 de lei bugetul Spitalului Județean, ceea ce înseamnă o trusă modernă de anestezie și o serie de echipamente care vor deservi centralele termice pe care vom inaugura zilele următoare pentru cele trei locații, cele 3 staționare ale Spitalului Județean”, a spus astăzi președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Sorin Frunzăverde.

banner 970 x 250

Comments

  1. Ion says:

    Dar pana cand il mai pupi in cur pe zdreanta asta de Frunzaverde? Spitalul judetean e o gluma..si tu vi sa imi spui ca vesti bune?!!!!! nesimtitule…sa iti fie rusine draga autorule !\

  2. RESITA says:

    Foarte bine ! Investiti in sanatate.