Bestia care a desfigurat o tânără cu un levier de fier se bucură încă de libertate!

O tânără din Mehadia a fost desfigurată fără milă, din cauza unei decepții obsesive în dragoste. Relația de patru ani cu un tânăr a lăsat-o fără diplomă de bacalaureat și mutilată pe viață, în timp ce agresorul nu a stat nici măcar o zi în arest.

Tragedia a avut loc la începutul lunii iulie a anului 2013, când victima P.M. se pregătea pentru susținerea probei de limba română a examenului de bacalaureat, la Herculane. După o relație de patru ani cu cel ce urma să o mutileze pe viață, tânăra a decis să pună punct legăturilor cu acesta. Această decizie a atras automat și dorința tânărului de răzbunare.

Claudiu Aurel Puciosu, măcinat de inițiativa tinerei de a încheia relația dintre ei, a decis să se răzbune mișelește. Datele din dosar arată că tânărul și-a așteptat victima în scara blocului, exact când aceasta se pregătea să plece spre Herculane, unde urma să își susțină proba la examenul de bacalaureat. Lucrurile păreau pașnice inițial, Claudiu Puciosu cerându-i fostei sale iubite doar să stea de vorbă. Discuția a durat aproape două ore, iar când victima a ajuns la liceu, era deja prea târziu pentru a-și putea susține examenul.

Desfășurătorul planului de răzbunare pus la cale de Claudiu Puciosu abia începea să se deruleze. Acesta și-a așteptat victima și pe drumul de întoarcere spre casă. Obsedat de a relua relația cu tânăra, agresorul i-a cerut acesteia să îl însoțească pentru a-i arăta o surpriză. De frică, P.M. a căzut în capcana fostului său iubit, alegere care a costat-o scump.

Orbit de furie și dornic de răzbunare, Claudiu Puciosu a scos din ghiozdanul pe care îl avea asupra sa un levier metalic, lovindu-și cu bestialitate victima în zona capului și peste corp. Din cauza loviturilor puternice, tânăra a căzut inconștientă la pământ.

gif card de energie dacus 1000x100

Speriat de faptele barbare pe care tocmai le-a comis, Puciosu și-a lăsat fosta iubită să zacă într-o baltă de sânge și a fugit de la locul faptei. Bucata de metal a fost aruncată într-un tufiș. La scurt timp, realizând gravitatea faptelor săvârșite, agresorul a sunat singur la 112 chemând ajutoare și s-a predat autorităților. Cu toate că viața tinerei nu este în pericol, aceasta va rămâne mutilată pe viață, cu o traumă care cu greu își va găsi vindecarea. În tot acest timp, bestia care i-a distrus tinerețea se bucură în voie de libertate.

Rămâi cu Express de Banat! Revenim cu mai multe detalii șocante din acest caz!

Foto: ziare.com

Comments

  1. dorina says:

    JUSTITIA DOARME? CARE SUNT ACEI PROCURORI SI JUDECATORI? SIGUR ARE BOUL DOSAR PENAL, DATI NUMELE IN PRESA SA-I STIM SI NOI.VOR SA MAI RAMANA IN FUNCTIE?

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/