Bătută un levier de fier! 70 de zile în spital!

explo 1000x200

Trauma fetei care a fost bătută cu bestialitate de fostul iubit chiar pe drumul spre susținerea examenului de bacalaureat răsună încă izbitor, fără rezultate. Bestia care i-a distrus tinerețea nu a stat nici măcar o zi după gratii.

Cu toate că incidentul care a traumatizat-o pe tânără pe viață a avut loc cu mai bine de jumătate de an în urmă, rezolvarea cazului pare să stagneze. Claudiu Puciosu, băiatul din Mehadia care în vara anului trecut și-a urmărit fosta prietenă în drum spre examenul de bacalaureat, lovind-o pe aceasta în repetate rânduri cu un levier de fier în cap, este de negăsit.

Desfigurată pentru toată viața, P.M. speră încă să i se facă dreptate. Rănile grave cauzate de fostul său iubit vor rămâne adânc marcate atât pe trupul, cât și în memoria ei, pentru totdeauna. Raportul medico-legal din urma incidentului a scos la iveală faptul că fetei i-au fost cauzate mai multe leziuni în zona capului și la cele două mâini. Practic, Claudiu Puciosu a lovit cu atât de multă ură încât partea dreapta a craniului victimei a fost înfundat în interior, aceasta suferind mai multe contuzii și la coloană, și la nivelul membrelor.

CITEȘTE ȘI: BESTIA CARE A DESFIGURAT O TÂNĂRĂ CU UN LEVIER DE FIER SE BUCURĂ ÎNCĂ DE LIBERTATE!

Cu un astfel de diagnostic, tânăra a avut nevoie de 70 de zile de spitalizare, aspect care ar fi trebuit să încline adânc balanța care să-l condamne pe agresor la ani buni după gratii. Cu toate acestea, Claudiu Puciosu nu este de găsit, iar timpul pare să nu ducă la nicio rezolvare în acest sens. Mai mult decât atât, acesta nu s-a prezentat la niciuna dintre înfățișările în instanță.

Poveste de dragoste cu bătăi și lovituri

Între victimă și bestia care i-a distrus tinerețea a existat o relație de dragoste care putea prezice tragedia petrecută în vara anului trecut. P.m. și agresorul său au avut o relație care au durat mai bine de patru ani. Momentul în care, după patru ani, tânăra a decis să încheie orice legătură cu fostul său iubit a fost clipa care urma să-i decidă soarta.

Obsedat de decizia fetei de a se despărți de el, Claudiu Puciosu a ales să se răzbune mișelește. Cu toate că furia băiatului a atins cote maxime odată cu încheierea relațiilor pe care le avea cu P.M., bătăile și loviturile erau la ordinea zilei în relația celor doi.

,,Îl cunosc ce Claudiu Puciosu de aproximativ patru ani și jumătate, timp în care am avut și o relație de prietenie cu el. El a tot insistat să stăm de vorbă, chiar dacă din vară nu mai eram în relații foarte bune de prietenie, ba mai mult, eu luasem deja decizia de a rupe orice relație de prietenie cu el”, a fost una dintre declarațiile tinerei P.M.

Foto: ziare.com

banner 970 x 250