Se încinge lupta pentru şefia AJF!

Competiţia ,,Stelele Banatului”, care a avut loc ieri în Sala Polivalentă din Reşiţa, a fost un prilej excelent pentru ca bursa zvonurilor legate de viitoarele alegeri pentru preşedinţia Asociaţiei Judeţene de Fotbal Caraş-Severin să fie din nou alimentată.

Mulţi dintre cei care îşi doresc fotoliul de şef al fotbalului cărăşean în următorii patru ani au profitat de ocazie şi au încercat să-şi expună ideile şi proiectele şi să câştige alte promisiuni pentru vot. Alţii au căutat să găsească noi aliaţi, care să facă parte din viitoarea echipă de conducere. Au fost însă şi oameni de sport care au ţinut să dezmintă zvonurile ce îi dădeau drept candidaţi siguri. În schimb, au apărut nume noi care vor intra, potrivit celor ce se zvonesc în cercurile de microbişti, în lupta pentru preşedinţia AJF.

Directorul Direcţiei pentru Sport şi Tineret Caraş-Severin, Cătălin Hogea, despre care se spunea că ar face echipă cu arbitrul Dorin Voina, a negat că ar fi interesat de vreo funcţie în fotbalul din Caraş-Severin. Nici candidatura actualului preşedinte, Costinel Ristache, nu ar mai fi la fel de sigură. E certă însă, spun multe voci, cea a lui Viorel Lolea, antrenorul Muncitorului, şi e cotată chiar cu şanse mari. A confirmat că ţinteşte o funcţie la AJF Lucian Manole, dar nu cea ce preşedinte. Pentru aceasta îl va susţine însă pe profesorul Silviu Izvernar, după cum vorbeşte toată lumea. Alte două nume noi care ar intra în joc şi ar avea o importantă susţinere politică ar fi Nicolae Beg, primarul comunei Marga, şi arbitrul Marius Nicoară, din Băile Herculane.

1000x100 casa brutarului

Există în acelaşi timp angajaţi ai asociaţiei judeţene care îşi caută variante de rezervă, fiind aproape siguri că în viitorul mandat nu vor mai avea biroul în veninătatea bazinului ,,7 Noiembrie”. Florin Ştiube, de exemplu, e sigur că va merge la mai bine. ,,Am asigurat postul de preşedinte la un club!”, s-a lăudat ziaristul cu carnet de antrenor. Mai multe despre alegerile de la AJF am putea afla mâine, când e programată întâlnirea membrilor din Comitetul Executiv.