Show-ul promis de Răzvan și Dani se amână!

explo 1000x200

Finalul săptămânii va aduce la Reșița unul dintre cei mai titrați artiști ai momentului, iar dimineața zilei de vineri se anunță a fi un real deliciu pentru locuitorii din orașul de pe Bârzava. Asta, pentru că va începe cu concerte!

UPDATE: 27.01.2014, ora 10:40

Cei doi reșițeni  au anunțat săptămâna trecută că vor sărbători șase ani de emisiune în orașul natal, unde și-au  anunțat prezența alături de numeroși artiști de renume din țară. Astăzi, în cadrul emisiunii, au revenit asupra anunțului precizând că îl vor amâna din cauza vremii nefavorabile. Cei doi realizatori ai emisiunii le promit reșițenilor că nu au abandonat ideea de a organiza un spectacol în curtea LMF și vor face acest lucru atunci când vremea se va îmbunătăți.

După mai bine de zece ani de când au lăsat Reșița în urmă, vedetele Răzvan și Dani se întorc din nou în orașul natal pentru a sărbători șase ani de emisiune. Producătorii show-ului au fost deja să testeze terenul, întrucât vor să îi pună în valoare cât mai bine pe cei doi prezentatori, care în momentul de față realizează singura emisiune matinală de succes din România.

După o analiză în detaliu a orașului, decizia finală a fost ca spectacolul să fie susținut chiar în curtea liceului unde aceștia au absolvit cele douăsprezece clase. Așadar, Colegiul ,,Traian Lalescu” va fi gazda spectacolului, deși prima variantă lansată chiar de Răzvan în cadrul matinalului a fost centrul orașului. Povestea va fi țesută în jurul realizatorilor emisiunii, va fi presărată cu reportaje despre oraș, dar și despre liceul pe care atât de des îl aduc în atenția telespectatorilor dimineață de dimineață.

Emisiunea va fi transmisă în direct, va începe la ora 8.00, iar în curtea LMF va fi amplasată o scenă pe care va urca unul dintre cei mai titrați artiști ai momentului: Smiley. Pe lângă acesta, și talentata Nicole Cherry va încânta publicul reșițean, care, cel mai probabil, așteaptă cu sufletul la gură matinalul lui Răzvan și Dani.

Și Puya va sosi la Reșița, iar pe scenă vor urca DJ Sava și Raluca, precum și DJ Rino și Silvia. Anunțul a fost făcut public deja, detaliile au fost stabilite, iar producătorii matinalului speră să găsească cât mai multă lume în curtea liceului, deși ziua de vineri se anunță a fi una ploioasă. Partea bună a lucrurilor este că spectacolul are loc în ultima zi de școală a elevilor, care pot spune acum că încheie primul semestru într-un ton cât se poate de optimist.

Ultima vizită a celor doi la Reșița a fost în anul 2010, când au urcat pe scena Casei de Cultură la Balul Bobocilor al Universității „Eftimie Murgu”.

FOTO: moldiva.md

banner 970 x 250