Ștrand? Poate la finalul verii… Caransebeșenii mai au de așteptat!

Primăria Caransebeș a pierdut aproape o lună din această vară în așteptarea autorizației de construcție pentru recompartimentarea bazinului olimpic și pentru lucrările de modernizare la Ștrandul Municipal. Deși după 15 august (Sfânta Marie Mare) se lasă cortina verii, ambiția municipalității este să deschidă ștrandul pentru gugulani, chiar și pentru ultimele zile de sezon cald.

Potrivit șefului SPIR (Serviciul Public de Întreținere și Reparații), Ion Gheorghe Ștefan, lucrările la ștrand au început de câteva zile și data preconizată a se încheia este sfârșitul lunii august.

CITEȘTE ȘI: Ștrandul Tineretului se deschide în iulie! Lucrările de modernizare se plătesc la anu’!

tm4ua media express de banat (100x1000px)

„Lucrăm la armătura în camera tehnică a bazinului mare și se toarnă cimentul, după care mai avem de completat camera de filtrare. Când această parte va fi gata, continuăm cu bazinul mijlociu și urmează amenajarea unor pereți laterali. Am cumpărat pentru bazinul de copii un tobogan cu tot ansamblul și sistemul de recirculare a apei care va fi montat în mijlocul bazinului mic”, ne-a precizat Ion Gheorghe Ștefan, șeful SPIR.

CITEȘTE ȘI: La Ștrandul Tineretului se lucrează de zor. Caransebeșenii vor avea trei bazine pentru bălăceală [FOTO]

Reamintim că disensiunile din Consiliul Local al municipiului Caransebeș cu privire la începerea lucrărilor de modernizare a ștrandului destul de târziu și fără a consulta aleșii locali, care au descoperit că se lucrează fără autorizația de construcție, ce se obține în baza unui proiect, au făcut ca lucrările să fie întrerupte pentru demararea procedurii de obținere a autorizației de construcție.

CITEȘTE ȘI: INCREDIBIL. Primăria Caransebeș modernizează ștrandul fără autorizație! Consilierii PSD îl obligă pe primarul Borcean să intre în legalitate!

banner 970 x 250