Festivalul Gugulan Rock, presărat cu folk! Noua locație, la fel de atractivă ca Dealul Corcana

explo 1000x200

Organizatorii Festivalului în aer liber Gugulan Rock au avut parte de o vreme toridă, chiar și la ceas de seară, însă Stadionul Municipal le-a dat libertate participanților să se simtă în largul lor, îndemnați parcă și de mesajul muzicii rock.

Publicul a fost la fel de numeros ca anii trecuți, când festivalul s-a desfășurat pe Corcana, la poalele Muntelui Gugu, considerat muntele sacru și sfânt al Dacilor. În toate cele trei zile de la sfârșitul săptămânii, participanții la festival au avut parte atât de muzică de calitate, cât și de bere la discreție, de preparate la grătar și la ceaun și de produse caracteristice muzicii rock: tricouri inscripționate, brățări, inele, eșarfe și CD-uri.

„Au fost trei seri inedite, ne-am gândit să le distingem, așa că în fiecare seară au cântat formații care au avut muzica de la greu de digerat până la o muzică folk în ultima seară, prin formația Focul Viu care ne-a oferit o fărâmă din istoria noastră prin melodiile Dacii Liberi sau Balada lui Pintea. Au venit ca turiști tineri interesați de festival din țară, care au avut posibilitatea să se cazeze în corturi și eu cred că de la an la an încercăm să creștem acest festival prin muzică de calitate și organizare. Mulțumesc pe această cale Primăriei și Casei de Cultură, care s-au implicat prin oferirea locației și a tot ce înseamnă utilități în zona de agrement Teiuș”, ne-a declarat reprezentantul Asociației Gugulan Rock, Gorczynski Leonid Marian.

banner 970 x 250