FRUNZĂVERDE, despre prezidențiale

În ciuda schimbărilor care au loc pe scena politică din România, dar și a demisiei prezentate de liderul la vârf al PNL, liberalii de pe plan local susțin în continuare că Antonescu este o variantă viabilă pentru șefia statului român.

Liderul de la Palatul Administrativ a explicat faptul că partidul pe care îl reprezintă a început de mai multă vreme negocierile cu Partidul Democrat Liberal, dar și cu reprezentanții PPE. De altfel, singura coaliție de dreapta viabilă de pe scena politică românească pe care Sorin Frunzăverde o validează ar fi cea încheiată între PNL și PDL.

În ce privește familia europeană la care ar urma să adere liberalii, PPE, negocierile sunt în toi. Și în țară, acestea se derulează de mai multă vreme, astfel că liberalii explică foarte clar faptul că nu rezultatul slab al liberalilor, obținut la eruoparlamentare, i-a împins în această direcție.

„Dialogul cu PDL a început, vom vedea ce formă organizatorică vom aborda. (…) Este un proiect politic în care m-am implicat, sunt și alți oameni politici care lucrează la el, a declarat Sorin Frunzăverde. În ce privește candidatul dreptei la președinția României, acesta a spus „Antonescu are încă cea mai mare șansă!”.

CITEȘTE ȘI: FRUNZĂVERDE, despre europarlamentare: „Votul a fost unul eminamente politic, determinat de conjunctura politică națională!”

Rezultatul PNL din județ, printe cele mai bune din țară, dar Vela își asumă eșecul liberalilor. A demisionat din funcție!

REZULTATE FINALE. Vezi ce scor electoral au obținut partidele politice în Caraș-Severin!

1000x100 (5)

Comments

  1. gigi says:

    N-ai vrea sa candidezi tu? Te-am vota bucurosi numai sa scapam de tine, n-ai facut nimic pentru judetul asta! De 2 ori ministru, ai inchis IMR-ul, pentru turismul din CS ce-ai facut?Nu ne intereseaza cate o reabilitare pe ici pe colo pe bani europeni ci ne ingrijoreaza lipsa locurilor de munca din judet.Am ajuns pe ultimele locuri la nivel national si avem resurse fata de alte judete, ceva lipseste cu desavarsire RESURSA UMANA din fruntea judetului!