Vela a demisionat din funcția BPN!

În județ, scorul pe care l-au obținut liberalii depășește 22 de procente, însă chiar și așa președintele filialei județene și vicepreședinte la nivel național își asumă urmările votului de ieri. Vezi declarația politică a liderului!

,,Rezultatul din județul nostru nu este un eșec, fiind peste targetul de 20 la sută dorit de către PNL și cu mult peste media pe țară, filiala din Caraș-Severin fiind a treia într-un clasament național. În Regiunea Vest am obținut cel mai bun scor, liberalii cărășeni devansând Aradul, Timișul, cu primar la Timișoara și Hunedoara, unde este președinte de Consiliu Județean liberal.

Cu toate că am înregistrat cel mai bun scor din Banat și Transilvania, totuși nu a fost ceea ce ne doream aici, acasă, în special la Reșița, așa că va trebui să analizăm cu mult calm tot ceea ce s-a întâmplat.

Ca vicepreședinte executiv însă, sunt foarte nemulțumit, îmi asum și eu eșecul la nivel național și astăzi am demisionat din BPN.

Am votat în Delegația Permanentă pentru organizarea unui Congres Extraordinar, astfel încât baza partidului să decidă și să aleagă în mod democratic noua conducere a Partidului National Liberal”, a declarat Marcel Vela, președintele PNL Caraș-Severin, pentru Express de Banat.