VIDEO: Se toarnă fericire și la Reșița!

explo 1000x200

Filmările pentru producția „Happy” în Reșița au început încă de ieri. După mai bine de două săptămâni în care a pus la cale cele mai mici detalii pentru ca totul să iasă perfect, regizorul Sabin Dorohoi a început să filmeze. Se toarnă Happy și la noi în oraș.

Cu toate că ideea sa de a se alinia noului trend mondial al dansului fericirii pe melodia lui Pharrell Williams a fost somată de mulți, Sabin Dorohoi a închis ochii în fața răutăților și a pus în practică mult așteptatul proiect.

Totul a început de la o joacă în care tot mai multe orașe mari de pe glob au dansat în cele mai reprezentative locuri pentru a scoate în evidență fericirea care îi caracterizează. Pornind de la această idee, Sabin a decis că se cere „Happy” și la Reșița, așa că a început să caute sponsori dar și voluntari zâmbăreți care să danseze în videoclipul fericirii. Zis și făcut, doritorii au fost mulți, chiar dacă au fost nevoiți să contribuie cu o sumă de zece lei pentru ca filmulețul să se bucure de cea mai profesionistă aparatură.

Un număr de peste 120 de doritori s-au înscris în proiectul fericirii și vor fi vedete în videoclipul care se anunță pentru data de 2 aprilie. Până atunci, însă mai e ceva de lucru. Filmările abia au început cu o zi în urmă și vor dura până mâine.

CITEȘTE ȘI: S-A DAT STARTUL LA WEEKENDUL „HAPPY”. VEZI ÎN CE STADIU SE AFLĂ FILMĂRILE PENTRU CEL MAI ZÂMBĂREȚ VIDEOCLIP REȘIȚEAN!

Încă de la primele idei care anunțau proiectul „Happy” în Reșița, feedback-ul venit din partea populației nu a fost chiar cel scontat. Mulți au fost de părere că într-o societate plină de necazuri un astfel de videoclip nu ar face nimic altceva decât să schițeze fericirea. Afirmații eronate, având în vedere zâmbetele de pe chipurile dansatorilor, de la cei mai mici începând.

„Happy” în Reșița a necesitat și eforturi financiare destul de mari. Datorită sponsorilor, Sabin a reușit să acopere cele mai multe dintre cheltuieli pentru ca filmările să decurgă ca la carte. „Aparatura ne costă 250 de euro pe zi, 800 per total. Se va ajunge împreună cu procesarea la aproape 2.000 de euro. Am avut noroc cu sponsorii. Din banii strânși de la participanți nu am adunat nici 200 de euro. Am reușit, cu tot feedback-ul negativ”, a explicat regizorul Sabin Dorohoi.

După cele trei zile de filmare, toate clipurile vesele vor fi trimise la București, acolo unde se va realiza montajul. Videoclipul va fi lansat cu o petrecere specială la unul dintre barurile din oraș.

CITEȘTE ȘI: VIDEO: LA REȘIȚA, PRIMĂVARA ÎNCEPE CU HAPPY!

CITEȘTE ȘI: „HAI SĂ FACEM HAPPY LA REȘIȚA”

CITEȘTE ȘI: VIDEO: „HAPPY” SE VREA ȘI LA REȘIȚA!

banner 970 x 250