VIDEO: La Reșița, primăvara începe cu Happy!

po 1000x100px (3)

A sosit momentul să se pună cărțile pe masă. Filmulețul cu reșițenii veseli se va realiza doar cu ajutorul participanților. Dacă vrei să apari în cel mai reușit videoclip de prezentare a orașului, trebuie să contribui.

Happy de Reșița oferă șansa tuturor doritorilor și celor încântați de ideea de a pune orașul de pe Bârzava pe harta mondială HAPPY să ia parte la acțiune. Așadar, producătorul și regizorul filmulețului, Sabin Dorohoi, a pornit o campanie prin care se vor aduna fondurile necesare pentru închirierea aparaturii profesionale care va face diferența între un filmuleț făcut de dragul de a-l face sau unul care va lăsa mască toată țara.

YouTube video

Aşa cã toţi cei interesaţi sã se distreze, sã danseze si sã promoveze Reşiţa  pe internet cu un videoclip plin de voie bunã se pot înscrie în lista de participanţi prin donaţia a 10 de lei. Înscrierile se pot face de sâmbãtã 15 martie şi pânã cel târziu miercuri 19 martie, printr-un email la adresa contact@westerntransylvaniastudios.com. Ideea e ca toți cei interesaţi sã se înscrie cât mai repede, locurile fiind limitate”, a precizat Sabin Dorohoi.

banner 1000 x 100 hd

Așadar, ca să faceți parte din echipa ce va aduce veselia în oraș trebuie doar să-i căutați pe cei doi voluntari Happy, îmbrăcați în galben, cu pălărie și papion la gât, care vor fi găsiți, începând de sâmbătă, 15 martie, după-amiaza sau seara în Centrul Civic, la clubul de bowling Ozon.

baiatul happy fata happy

Happy Reșița, pe lângă alinierea orașului cu cele mai mari localități din lume,  este cea mai bună ocazie de a promova frumusețea locurilor și a oamenilor ce trăiesc la malul Bârzavei. Veselia, optimismul și atmosfera pozitivă este tot ce are lumea nevoie pentru a începe primăvara cu zâmbetul pe buze.

YouTube video

Foto: be2gether.hu

03 britannia 1000 x 100 gif