Pop și Bregovici, într-un film despre viața Mariei Tănase!

Stiri publicitate la Iulius Mall Timisoara po 1000x100px (3) Stiri si Publicitate din Baile Herculane pentru Timisoara si Resita untitled design set 970x90 px

Tânăra din Moldova Nouă, care l-a vrăjit pe Goran Bregovici şi care va păşi pe scenă alături de cel mai mare compozitor-dirijor din Turcia, nu bate pasul pe loc atunci când vine vorba de cariera sa. Solista pregăteşte un nou debut, însă de data aceasta în lumea actoriei.

Faptul că s-a întors în locul natal, după ce a trăit câţiva ani buni în Canada, nu reprezintă pentru Anca Pop un pericol. Aceasta vrea să îşi îndeplinească visele şi, ce-i drept, nu se trage înapoi în faţa provocărilor care îi ies în cale. Pe lângă cântecele pe care le compune chiar ea şi le promovează aşa cum ştie mai bine, artista de la malul Dunării va juca un rol într-un film regizat de nimeni altul decât Ioan Cărmăzan.

Se va face un film documentar despre viaţa Mariei Tănase. Eu l-am cunoscut pe regizorul Ioan Cărmăzan în capitală, am purtat discuţii cu el şi mi-a propus să joc şi eu în film. Dânsul vrea ca şi Goran Bregovici să participe cu muzica şi să fiu şi eu implicată în proiect. Încă nu ştiu sub ce formă, dar suntem în discuţii”, a declarat Anca Pop pentru expressdebanat.ro

stiri si publicitate casino herculane by sungarden stiri si publicitate gif card de energie dacus 1000x100
Stiri din Timisoara Capitala Europeana Culturala, evenimentele continua si in 2024 1000x100 edb

Cărăşeanca spune că a învăţat multe lucruri importante de la artistul de talie internaţională Goran Bregovici, cu care colaborează de ceva timp, atât profesional, cât şi în ceea ce priveşte formarea personalităţii sale. Astfel că se simte pregătită chiar şi pentru actorie.

Am simţit că mă pot orienta şi spre actorie de când am jucat în videoclipul pentru Jealous Monster, pentru că atunci nu m-am pregătit deloc pentru rol, totul a venit de la sine. Actoria şi muzica merg atât de bine împreună pentru că inclusiv în muzică este nevoie să interpretezi diferite roluri”, a adăugat Anca Pop.

Stiri si Publicitate Timisoara, Resita, Hotel Versay aprilie 980x120 px Stiri din Resita si Timisoara banatica 1000x100
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/