S-a dat startul la weekendul „Happy”

Melodia ,,Happy” a lui Pharrell Williams a declanșat un adevărat fenomen la nivel mondial. Cele mai mari orașe au pus umărul la bătaie și au filmat câte un filmuleț pentru a se lăuda peste tot în lume cu fericirea care-i caracterizează.

Nici Reșița nu s-a lăsat mai prejos și, sub îndrumarea atentă a regizorului Sabin Dorohoi, reșițenii s-au moblizat, cu mic cu mare, și au decis să danseze și ei pe melodia fericirii. Înscrierile pentru acest proiect au început din timp, astfel că de două săptămâni cei mai fericiți reșițeni s-au trecut pe listele dansatorilor.

Prima zi de filmări a debutat în această dimineață, atunci când o mână de tineri veseli au țopăit în pas de dans în cele mai nebănuite locuri. Cartierul Muncitoresc a fost primul vizat, după care veselii dansatori, împreună cu Sabin Dorohoi, baricadat din cap până în picioare de aparatură profesionistă, au dansat la unul dintre liceele din oraș.

Nu a durat mult până ce dansul s-a mutat în zona centrală, acolo unde tinerii s-au aliat cu cei mai mici și au creat o atmosferă veselă de excepție.

Cei peste 120 de dansatori vor avea de „muncă” și în zilele ce urmează. Filmările pentru videoclipul fericirii se vor încheia duminică , atunci când dansatorii vor țopăi în ultimele zece locații de pe listă. De altfel, fiecare zi de dans are în program câte zece locații inedite, reprezentative pentru oraș, pentru ca în total videoclipul să înfățișeze un număr de 30 de astfel de locuri.

Dansatorii care participă la filmări sunt doar cei care s-au înscris, undeva la 120 de tineri. Avem în plan să filmăm în câte zece locații pe zi, iar duminică este ultima zi de filmări. Videoclipul va fi finalizat la zece zile după ultima zi de filmări”, a explicat Sabin Dorohoi, cel care a inițiat întregul proiect.