VIDEO: „Happy” se vrea și la Reșița!

explo 1000x200

Piesa ce s-a transformat într-un adevărat fenomen de fericire, „Happy”, a artistului Pharrell Williams, vrea să ajungă și în orașul de pe Bârzava într-o acțiune profi și organizată.

Nu a durat mult până când orașele din România au început să preia din bucuria răspândită în lume prin această melodie și așa au apărut deja primele orașe românești fericite. Bucureștiul, Alba Iulia, Clujul, Bacăul și multe altele și-au arătat cetățenii veseli ce dansează și patrulează pe străzile orașului. „Happy” se dorește și în Reșița, dar într-un videoclip gândit strategic, ce oferă șansa tuturor reșițenilor să participe la veselia generală.


Așadar, Reșița așteaptă să apară pe harta oficială Happy Romania și să arate tuturor, de aici și de peste hotare, că și reșițenii sunt fericiți și dornici să participe la un fenomen mondial ce promovează energia pozitivă și starea de bine.

Autorul fenomenului, Pharrell Williams, este un cântăreț, creator de modă și o persoană care sfidează timpul și vârsta prin veselia generală. Povestea melodiei „Happy” a început fără promisiuni așa mărețe, ca parte din coloana sonoră a filmului „Sunt un mic ticălos 2” (Despicable me 2). Nu i-a luat mult până când melodia a devenit un adevărat fenomen, asta datorită ritmului ce te prinde repede și versurilor vesele care îți luminează starea de spirit.

Foto: euroweb.com

banner 970 x 250

Comments

  1. Podsekalnikov says:

    O da, alt internet bullshit trend.