Mihai Stepanescu intră în ringul K1!

explo 1000x200

Primarul orașului alături de alte patru oficialități au onoarea să se implice în competiția local kombat ce va avea loc în această primăvară în oraș.

Conform acordului de colaborare între Federația Română de Kempo și administrația locală reșițeană, la prima din cele opt gale de k1 organizate în lume primarul orașului va urca în ringul montat la Sala Polivalentă din oraș pentru a înmâna câștigătorului marele premiu, World Grand Prix.

În timpul evenimentului, patru oficialități vor putea premia patru meciuri premium ale galei, iar main eventul din finala piramidei va fi premiat de către primarul municipiului Reșița, Mihai Stepanescu”, se precizează în document.

CITEȘTE ȘI: 75.000 DE EURO PENTRU PROMOVARE MONDIALĂ!

Gala Local Kombat de la Reșița este primul eveniment de acest gen din anul 2014, eveniment ce presupune competiții între sportivi din toată lumea care vor participa la Reșița în lupta pentru premiul Superkombat World Grand Prix. Concursul se va consuma în data de 12 aprilie la Sala Polivalentă din oraș, iar cei care nu vor reuși să obțină un bilet de intrare în sală vor putea urmări competiția pe un ecran uriaș ce va fi montat de către Primăria Reșița în centrul orașului.

CITEȘTE ȘI: TITLU MONDIAL, RINGUL LOCAL KOMBAT REȘIȚA!

IMAGINI DIN REȘIȚA, ÎN DIRECT, ÎN PESTE 80 DE ȚĂRI!