„Hai să facem Happy la Reșița”

po 1000x100px (3)

Este mesajul regizorului și producătorului Sabin Dorohoi către toți reșițenii. Studiourile WTS lansează invitația pentru o producție veselă.

Tot mai multe orașe apar pe harta națională ca fiind localități „Happy”, pe măsură ce fenomenul mondial își face loc printre români. Ultimele puncte pe hartă sunt Sibiul și Timișoara care au dat și ele drumul veseliei.

YouTube video

Așadar, reșițenii doritori să facă parte din echipa veselă trebuie să rămână pe undele Express de Banat. Aici vor apărea informații despre acțiunea ce dorește să le demonstreze tuturor că până și locuitorii de la malul Bârzavei știu ce înseamnă voia bună.

YouTube video

banner 1000 x 100 hd

CITEȘTE ȘI: VIDEO: „HAPPY” SE VREA ȘI LA REȘIȚA!

03 britannia 1000 x 100 gif

Comments

 1. Podsekalnikov says:

  Mda un nou bullshit internet trend.

 2. Ellie says:

  cum poate fi cineva “happy” intr-un oras mort cum este resita?? un oras in care au mai ramas doar pensionarii si persoanele cu handicap?? a, da, si muuulte magazine second-hand care spun totul despre starea resitenilor……

 3. Cristian Frant says:

  Provocarea tocmai aici e! Dacă Reșița ar fi un oraș prosper și viu, n-ar fi greu sa fi Happy in el. Dar provocarea vine acolo unde e greu, nu facil. Apoi, Resita e așa cum o facem noi, reșițenii, să fie, nu?!

 4. Lacri says:

  Eu sunt de o alta parere. Putem fi happy …. tinerii oricum se distreaza, chiar daca nu au poate de mancare. Mergeti inainte cu “happy Resita”!