Şase minori și-au văzut moartea cu ochii în Dunăre

O adevărată tragedie a reușit să fie evitată la Moldova Nouă. Șase micuți au fost salvați de la înec după ce s-au răsturnat cu hidrobicicleta în Dunăre. Norocul copiilor au fost polițiștii de frontieră care au acționat imediat pentru a-i aduce în siguranță la mal.

Incidentul, care s-ar fi putut transforma cu ușurință într-o tragedie, a avut loc ieri seara în dreptul localității Pojejena, la aproximativ o sută de metri de malul românesc. Cei șase micuți se aflau toți pe o singură hidrobicicletă care, din cauza valurilor, s-a răsturnat, copiii fiind la un pas de înec.

ambarcatiune dunare ambarcatiune dunare

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului PF Moldova Veche, împreună cu polițiștii din Moldova Nouă au acționat imediat pentru salvarea copiilor. Aceștia au intervenit cu o ambarcațiune din dotare, împreună cu un lucrător din cadrul Poliției Transporturi Navale Moldova Nouă.

Cei șase minori au fost aduși la mal, fiind în afara oricărui pericol. Aceștia au fost încredințați direct părinților care așteptau cu sufletul la gură ca micuții lor să ajungă în siguranță pe uscat.