FOTO/VIDEO: Ropote de aplauze și public în extaz. Lepa Brena a „rupt” scena la Reșița!

Tot Banatul de Munte a cântat și a dansat aseară pe ritmurile aduse pe scenă de cea mai iubită artistă din Balcani. Lepa Brena s-a ținut de promisiune și le-a oferit cărășenilor un show incendiar care va dăinui mult de acum înainte în inimile fanilor.

Mii de cărășeni au fost în extaz aseară în fața scenei pe care cea mai mare divă din Balcani a spart recordurile atinse anul trecut de conaționala sa, artista Dragana Mirkovic. Dacă după ediția de anul trecut Zilele Reșiței au fost plasate pe o treaptă care cu greu putea fi egalată, Lepa Brena a reușit să ridice ștacheta mult peste așteptări.

Așa cum a promis, mult așteptata regină a muzicii sârbești a adus cu sine un spectacol unic pentru care atât reșițenii, cât și mii de cărășeni și sârbi s-au călcat aseară în picioare. Și asta nu oricum, ci în pași de dans pe melodiile devenite deja legendă.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157645421040081″]

Până și concertul artistei naționale Andra, care a urcat pe scenă cu o seară înaine, a fost umbrit de prestația divei din Balcani. După ce atât timișorenii, cât și lugojenii au rămas cu buza umflată în așteptarea sârboaicei, concertul de la Reșița a demonstrat că și Reşiţa merită o bucată din talentul artistei, devenită deja o legendă a muzicii sârbești.

YouTube video

Zona Renk a răsunat de ropote de aplauze și sute de voci care au cântat la unison versurile consacrate ale artistei Lepa Brena. Concertul de aseară va continua, cu siguranță, să vibreze multă vreme de acum înainte în inimile și gândurile fanilor cărășeni.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157645439601904″]

Mai mult decât atât, dacă Dragana Mirkovic, prin concertul său, a ridicat anul trecut sărbătoarea de Zilele Reșiței pe un loc greu de egalat, Lepa Brena a dus această tradiție la stadiul de „imposibil de egalat”. Astfel, autoritățile locale vor avea mult de furcă în anul 2015 pentru a reuși să atingă nivelul pe care diva din Balcani a clasat sărbătoarea orașului.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/