Anca Pop va fi înmormântată fără alt priveghi, la Svinița! Emil Rengle participă la funeralii

po 1000x100px (3) untitled design set 970x90 px

Anca Pop, artista decedată în apele reci ale Dunării, rămâne conectată cu natura chiar și după moarte, familia respectându-i doleanțele în eventualitatea morții, și anume: să fie înmormântată în același loc în care-și va pierde viața. „Dorința ei a fost să fie înmormântată în cel mai apropiat loc, iar datorită faptului că la Svinița s-a-ntâmplat acest lucru, o vom înmormânta la Svinița”, a explicat Tina Pop pentru expressdebanat.ro.

Îndrăgita artistă româno-canadiană, cea care „a trăit cât un om într-o mie de vieți”, după cum afirma sora ei, pe pagina de socializare Facebook, va contempla, pe vecie, atât Dunărea (care i-a servit drept inspirație, în timpul vieții), cât și locurile care i-au creionat copilăria, adolescența, maturitatea. Potrivit celor spuse de sora ei, „ceremonia înmormântării va avea loc joi, la Svinița, în jurul prânzului! Nu mai facem alt priveghi, pentru că sunt atâtea zile și ea e încă acolo (la morga Spitalului Județean de Urgență Drobeta-Turnu Severin)!”.

CITEŞTE ŞI: TRAGEDIE ÎN SHOWBIZ. Vedetă Playboy și parteneră de scenă a lui Goran Bregovic, înecată în apele înghețate ale Dunării!

Întrebată de reporterii expressdebanat.ro dacă, în cursul zilei de miercuri, vor avea rezultatul necropsiei sau dacă îi vor respecta dorința artistei (ca nimeni să nu-i atingă trupul, timp de 72 de ore), Tina insistă să-i îndeplinească surorii ultima dorință, explicând: „Nu știu! Eu insist la ei să nu-i facă miercuri necropsia și să o facă joi, dimineața, astfel încât, tot joi, să o putem lua și să facem înmormântarea!”.

casinoherculane by sungarden gif card de energie dacus 1000x100

Îndurerată și cu gândul orientat spre răspunsul la nenumăratele întrebări, familia Ancăi nu a reușit să-l anunțe pe Goran Bregovic despre tragicul eveniment. În schimb, Emil Rengle și-a anunțat intenția de a participa la funeraliile tinerei artiste, trecută la cele veșnice.

Emil Rengle (câștigătorul celui de-al optulea sezon „Romanii au talent” și prieten apropiat al Ancăi) și-a luat adio de la sora lui mai mare, așa cum o considera el pe cântăreață, dar conștient de cât de controversată era artista, Rengle rămâne optimist și punctează următorul mesaj pe o rețea de socializare: „Ai început o nouă aventură și știu că te descurci minunat. Ai fost pregătită pentru asta, baby! Pune o vorbă bună și pentru noi acolo și să ne vedem cu bine! Frica nu mai e stăpân. Ești acasă!”.

CITEŞTE ŞI: Începutul și sfârșitul Ancăi Pop, în strânsă legătură cu Dunărea!

banner versay 1000x200px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/