Începutul și sfârșitul Ancăi Pop, în strânsă legătură cu Dunărea!

promovare online Timisoara Casa Auto

Vestea morții artistei Anca Pop a cutremurat întreaga industrie muzicală românească și nu numai. Sfârșitul precoce al cântăreței de la Moldova Nouă a venit ca o bombă pentru fanii acesteia, iar în momentul de față sute de mesaje au împânzit rețelele de socializare transmițând familiei sincere condoleanțe.

Clisura Dunării, dar mai ales casa părintească de la Moldova Nouă era locul preferat al Ancăi ori de câte ori evada din noxele bucureștene pentru a-și încărca bateriile sau pentru a lua contact direct cu natura. Din păcate, în cazul tinerei compozitoare, locul cel mai iubit a fost și cel care i-a adus tragicul sfârșit. Iar dacă ar fi să parafrazăm afirmația: „Din pământ am fost creați, în pământ ne vom întoarce”, povestea artistei ar suna în felul următor: „La Dunăre am văzut pentru prima dată lumina zilei și tot la Dunăre am închis ochii pentru totdeauna”!

Potrivit informațiilor oferite de purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinți, Nicolae Lohon, primul apel telefonic către instituție a venit din partea polițiștilor de frontieră (ora 17.10), anunțând că, în zona DN 57, la kilometrul 49, se observă un autoturism căzut în Dunăre, cu posibilitatea existenței unor persoane decedate.

În urma intervenției scafandrilor de la ISU, s-a constatat că în mașină se afla o persoană de sex feminin, în vârstă de 34 de ani, decedată. În urma identificării corpului de către familie s-a stabilit că tânăra era nimeni alta decât artista Anca Pop.

Tot potrivit autorităților din cadrul IPJ Mehedinți, cântăreața, care cel mai probabil se-ndrepta spre casă, a pierdut controlul autoturismului pe care îl conducea (marca Subaru) pătrunzând pe contrasens, rostogolindu-se 12 m până la plonjarea în Dunăre (zona viaductului Svinița), unde se terminase parapetul.

promovare banner maxagro

Deocamdată, motivele producerii tragicului accident sunt încă necunoscute, Poliția deschizând în acest caz, conform procedurii, un dosar penal pentru ucidere din culpă.

În momentul de față, trupul neînsuflețit al artistei se află la morga Spitalului Județean de Urgență Drobeta-Turnu Severin, urmând ca, în cursul zilei de miercuri, să fie dat rezultatul autopsiei.

CITEȘTE ȘI: TRAGEDIE ÎN SHOWBIZ. Vedetă Playboy și parteneră de scenă a lui Goran Bregovic, înecată în apele înghețate ale Dunării!

publicitate tmc 640